Ελλάδα|28.08.2024 17:41

Σαλαμίνα: Πώς απετράπη η απόπειρα βιασμού της 20χρονης - Τι περιγράφει ο φίλος που την έσωσε και το βίντεο-ντοκουμέντο

Newsroom

Βίντεο - ντοκουμέντο κυκλοφορεί από την απόπειρα βιασμού 20χρονης που, ευτυχώς, σώθηκε λόγω του φίλου τους που ήταν παρών και παρενέβη, στη Σαλαμίνα.

Όλα ξεκίνησαν όσο η 20χρονη ήταν μέσα στη θάλασσα. Ο 39χρονος φίλος της, ο οποίος μετέβη στο σημείο μετά από τηλεφώνημα της κοπέλας, την άκουσε να ζητάει βοήθεια. Ο άνδρας που βρισκόταν δίπλα της την απειλούσε πως θα τη βιάσει. Η κοπέλα ξεκίνησε να κολυμπάει προς τα έξω, όπου την περίμενε ο φίλος της.

Ο 39χρονος άρπαξε τον δράστη και άρχισε να τον χτυπάει και αφού τον στρίμωξε, τράβηξε βίντεο την ομολογία του.

Τι λέει ο άνθρωπος που την έσωσε

O Aχιλλέας Γκιγκίλας, ο φίλος της 20χρονης που της πρόσφερε βοήθεια περιέγραψε: «Την κοπέλα την κυνηγούσε ο τύπος αυτός τρέχοντας […] Με το που τον βλέπω να την πλησιάζει τράβηξα βίντεο».

«Η κοπέλα ήταν μόνη της στην παραλία. Με πήρε τηλέφωνο, μου είπε ότι είναι κάποιος εδώ που με παρενοχλεί σεξουαλικά. Πήγα στην παραλία, η κοπέλα ήταν σε σοκ και μέχρι να κατέβω, τον είδα να πλησιάζει και τον τραβάω βίντεο. Αυτός τρομοκρατήθηκε. Ναι τον χτύπησα και θα το ξανάκανα, ειδικά μετά από αυτά που έχουν γίνει», ανέφερε συγκεκριμένα ο άνθρωπος που έσωσε την 20χρονη στο Mega.

Ο πατέρας της 20χρονης μίλησε επίσης στο Mega, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κοπέλα μπήκε μέσα στη θάλασσα να κολυμπήσει για να σωθεί και την ακολούθησε ο δράστης.

Όσον αφορά τον νεαρό που έσωσε την κόρη του είπε: «Ήταν γνωστός της κόρης μου, τον πήρε τηλέφωνο και (του είπε) "κάποιος με ενοχλεί εδώ στην παραλία". Διαφυγή δεν υπήρχε να φύγει γιατί ήταν από σκαλιά που κατέβηκε αυτός, ήταν εκεί τα σκαλιά που έπρεπε να ανέβει για να φύγει».

«Το παιδί είναι σε σοκ. Προσπαθούμε και εμείς λίγο να το συνεφέρουμε. Μπορεί να πνιγόταν και το παιδί μου», συμπλήρωσε ο πατέρας.

Σαλαμίνααπόπειρα βιασμούειδήσεις τώρα