Ελλάδα|15.04.2019 09:51

Μενίδι: Τροχαίο με νεκρό ληστή - Καρφώθηκαν με κλεμμένο Ι.Χ. σε λεωφορείο

Newsroom

Τροχαίο δυστύχημα προκάλεσαν το βράδυ της Κυριακής ληστές στο Μενίδι, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας εξ αυτών, ύστερα από την σφοδρή σύγκρουση με αστικό λεωφορείο. Το συμβάν έλαβε χώρα στη διασταύρωση της Λεωφόρου Καραμανλή με την Αγίας Τριάδας, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σ' ένα αστικό λεωφορείο που εκτελούσε τη γραμμή 724 (Αχαρναί "Μεσονύχι" - Ν. Ιωνία "κυκλική").

Αρχικά, τα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο κλεμμένο όχημα, ακινητοποίησαν επί της Καραμανλή έναν διανομέα φαγητού και του αφαίρεσαν τις εισπράξεις της ημέρας με την απειλή μαχαιριού. Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Κατά την διάρκεια της διαφυγής τους, παραβίασαν το «STOP» με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με διερχόμενο λεωφορείο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν τα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και ο οδηγός του λεωφορείου. Οι δύο από τους επιβάτες του Ι.Χ. διέφυγαν μετά τη σύγκρουση, ενώ οι άλλοι δύο και ο οδηγός του λεωφορείου διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας Θριάσιο. Ο ένας από τους δράστες άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα. Στη συνέχεια εντοπίστηκε και ο τρίτος επιβάτης του Ι.Χ., επίσης τραυματισμένος, ενώ αναζητείται ο τέταρτος.

T

Ι.Χ.ένοπλη ληστείαΜενίδι