Ελλάδα|30.08.2024 08:26

Σαλαμίνα: Στον Εισαγγελέα ο 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη - Το 2023 προσπάθησε να κακοποιήσει 14χρονη

Newsroom

Στον εισαγγελέα οδηγείται την Παρασκευή (30/8) ο 35χρονος που προσπάθησε να βιάσει 20χρονη στη Σαλαμίνα. Η κοπέλα ξέφυγε από τα χέρια του έπειτα από την παρέμβαση ενός φίλου της που μάλιστα ξυλοκόπησε τον δράστη και τον έκανε να ομολογήσει τις πράξεις του.

Ο 35χρονος επίδοξος βιαστής είναι γνώριμος στις αστυνομικές αρχές έχοντας «βαρύ» ποινικό παρελθόν, ενώ είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού. Συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2023 είχε συλληφθεί ξανά για απόπειρα βιασμού και για σεξουαλική παρενόχληση μιας 14χρονης μαθήτριας μέσα σε λεωφορείο στη Σαλαμίνα. Επίσης είχε συλληφθεί στο παρελθόν 15 φορές για διαρρήξεις, κλοπές και ναρκωτικά.

«Το τι μπορεί να έκανε δεν θέλω να το σκεφτώ»

Την ίδια στιγμή, το Star έφερε στη δημοσιότητα μία ακόμα καταγγελία νεαρής κοπέλας, η οποία έπεσε θύμα παρενόχλησης από τον 35χρονο.

Η κοπέλα είπε πως ο ίδιος άντρας την πλησίασε πριν τρεις εβδομάδες στην παραλία της Σαλαμίνας, ζητώντας της αναπτήρα και ισχυριζόμενος ότι του έκλεψαν το κινητό την προηγούμενη μέρα στην ίδια παραλία. «Αφού του είπα "όχι" και πως δεν έχω σήμα, με πλησίασε ξανά ρωτώντας με από πού είμαι και ότι με είδε μόνη και πήρε το θάρρος να έρθει να μου μιλήσει. Κατευθείαν του είπα ότι είμαι με τη μητέρα μου και όχι μόνη μου και απομακρύνθηκε, ζητώντας συγνώμη 10 φορές και σε εμένα και στη μητέρα μου, όταν βγήκε από τη θάλασσα. Το τι μπορεί να έκανε, αν όντως ήμουν μόνη μου, δεν θέλω να το σκεφτώ», είπε η κοπέλα.

καταγγελίαεισαγγελέαςΣαλαμίναειδήσειςειδήσεις τώρα