Ελλάδα|30.08.2024 10:47

Χαλκιδική: Στα δικαστήρια η οικογένεια του 19χρονου Γιάννη - «Κανείς δεν είχε δικαίωμα να πάρει το παιδί μου»

Newsroom

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ζητήσει συνάντηση με τον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών, βρέθηκε ο Γιώργος Καϊμπαλής, ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, ο οποίος σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο πατέρας ζητά την παρέμβαση και της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την υπόθεση.

Συγκίνηση στο Δικαστικό Μέγαρο

Στο Δικαστικό Μέγαρο βρέθηκαν τα αδέλφια του Γιάννη καθώς και κολλητοί του φίλοι από το σχολείο κρατώντας μια φωτογραφία του στα χέρια τους. Υποβασταζόμενη η μητέρα αδυνατούσε ακόμα να συνειδητοποιήσει την απώλεια του μεγαλύτερου της γιου.

Η οικογένεια του 19χρονου καταγγέλλει ότι η Εισαγγελία Χαλκιδικής δεν της επιτρέπει να κάνει τεχνικό έλεγχο με πιστοποιημένο μηχανικό, παρότι αρχικά το αίτημα της έγινε δεκτό, με τον πατέρα του 19χρονου Γιάννη να καταγγέλλει συγκάλυψη.

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος που ψάχνουμε, δεν με ενδιαφέρει. Εάν δεν είναι σκάνδαλο αυτό που έγινε χθες, σε σχέση με το να έχει η δημοσιότητα τον Κασσελάκη και τον πρωθυπουργό, είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα του τόπου. Θα τον βρουν, θα τον φέρουν σήμερα τον κύριο αυτό, όποιος είναι ο Εφέτης να δώσει την εντολή να μπει η εταιρεία. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν. Το παιδί μου το φέρνω με φωτογραφία εδώ. Κανείς δεν είχε δικαίωμα να το πάρει. Κανένας!», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πατέρας του 19χρονου, Γιώργος Καϊμπαλής.

λούνα παρκεισαγγελέαςΧαλκιδικήπατέρας