Ελλάδα|30.08.2024 14:45

Χαλκιδική: Ο εισαγγελέας Εφετών έδωσε εντολή για τεχνικό έλεγχο στο μοιραίο λούνα παρκ - «Γιάννη ζεις, θα δικαιωθείς»

Newsroom

Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών έδωσε εντολή να γίνει ο τεχνικός έλεγχος από πιστοποιημένο μηχανικό στο μοιραίο λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης, μετά από το αίτημα της οικογένειάς του.

Αμέσως μετά την εξέλιξη αυτή, ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, Γιώργος Καμπαϊλής δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του αλλά και την ικανοποίησή του λέγοντας: «η δικαιοσύνη λειτουργεί και όποιο εμπόδιο και αν μπει, θα προχωρήσει πολύ γρήγορα με αυτούς τους αξιόλογους ανθρώπους που την εκπροσωπούν για να δικαιωθεί το κάθε παιδί που έχει χαθεί, μαζί και το παληκάρι μου, το δικό μας παιδί».

«Να γίνει ο έλεγχος άμεσα»

Και συνεχίζει λέγοντας για τον τεχνικό έλεγχο από πιστοποιημένο μηχανικό στο λούνα παρκ ότι «εαν είναι δυνατό θα κληθεί και σήμερα η εταιρεία από την Αθήνα, σε συνεννόηση με την ΔΕΔΔΗΕ για να ηλεκτροδοτηθεί, για να γίνει ο έλεγχος πολύ άμεσα με εντολή δική του, σε πολύ λίγες ημέρες να υπάρχει το πόρισμα, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία. Δεν μας αφορά αν θα πρέπει να είναι εκεί ο ιδιοκτήτης του μηχανήματος. Αυτές είναι εντολές που δίνει η εισαγγελική αρχή».

Την ίδια ώρα, τα αδέρφια και οι φίλοι του 19χρονου βρέθηκαν από νωρίς έξω από το Δικαστικό Μέγαρο και φώναζαν δυνατά «Γιάννη ζεις, θα δικαιωθείς».

λούνα παρκεισαγγελέαςΧαλκιδικήειδήσειςειδήσεις τώρα