Ελλάδα|30.08.2024 19:06

Μυρτώ της Πάρου: Μετατίθεται ο ύπαρχος για το στρίμωγμα στο γκαράζ του πλοίου

Newsroom

Μετατίθεται ο ύπαρχος που δημιούργησε το πρόβλημα με τη Μυρτώ της Πάρου στο γκαράζ πλοίου. Την είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της κοπέλας, Μαίρη Κοτρώτσου, μέσω ανάρτησής της στα social media

Συγκεκριμένα, η κ. Κοτρώτσου, στην ανάρτησή της στο Facebook, περιέγραψε τη δυσάρεστη εμπειρία τους, σημειώνοντας ότι, η ναυτιλιακή εταιρεία την ενημέρωσε ότι ο ύπαρχος που δημιούργησε το πρόβλημα θα μετατεθεί. Η εταιρεία αλλά και ο καπετάνιος του πλοίου ζήτησαν συγγνώμη από την κ. Κοτρώτσου.

Η ανάρτηση της μητέρας της Μυρτώς της Πάρου

«Ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο…λέει ενα παλιο τραγουδι…..Και ειναι αλήθεια τουλάχιστον για εμάς.Δεν προλάβαμε να επιστρεψουμε Αθηνα. Στον γυρισμό απο Αστυπάλαια μεςα στο πλοίο blue star ferries Naxos συνέβη ότι δεν θα έπρεπε να συμβεί σε κανενα Αμεα και μη.

1. Στο λιμάνι της Αστυπάλαιας δηλώνω ( οπως πρέπει) ότι μεταφέρω Αμεα για να δουν που και ποτέ θα μπούμε. Υποψιασμένη απο τον πηγαιμό που αν και το δήλωσα ειχαν στριμώξει το αυτοκινητο άκρη άκρη και οταν χρειάστηκα κατι απο μεσα και κατέβηκα όταν έδεσε το πλοίο στο πρώτο λιμάνι ηταν αδύνατο να το παρω.Όλως τυχαίως μας βάζουν στην ιδια θέση αν και πάλι το είπα. Κατευθείαν έρχεται και το πίσω αυτοκινητο και ευτυχως που πρόλαβα να ειδοποιήσω τον οδηγό να περιμένει 1 λεπτό να κατεβάσω την Μυρτω.

2. Όταν φθάσαμε Πειραιά πριν δέσει το πλοίο μας κατεβάζουν στο γκαράζ που ειναι εντελώς αδύνατο να προσεγγίσουμε το αυτοκινητο. 15 λεπτά διαμονή στο αποπνικτικό περιβάλλον του γκαράζ με τα καυσαέρια, ακομη και για υγιείς ανθρωπους. Διαμαρτύρομαι, την πάνε λιγο πιο πέρα. Κατεβαίνουν οι οδηγοί και περνάνε στην κυριολεξία απο πάνω της. Και να μην έχεις κορωνοιο κινδυνεύεις να κολλήσεις. Δεν φοράει μάσκα η Μυρτω λόγω αναπνευστικού προβλήματος. Ξανά διαμαρτύρομαι την πάνε επάνω στο σαλόνι. Περιμένω αφου άδειασε το γκαράζ την κατεβάζουν την βάζω στο αυτοκινητο να φύγουμε. Δυστυχώς περιμένουμε ξανά, ειχαν κατεβάσει και τις δυο ράμπες του παταριού οπότε, αποκλεισμένοι περιμένουμε ξανά.

3. Επιτέλους βγαίνουμε και πριν την μπούκαπόρτα κοντοστέκομαι γιατι ακουσα ότι ο λοστρόμος φτάιει για ολο αυτο, να παραπονεθώ. Μου λεει οχι εγω ο υπαρχος και μου τον δείχνει,που στεκόταν στην μπουκαπορτα.

4. Προχωρώ και σταματάω εκει, και εκφράζω στον υπαρχο το παράπονο μου. Αδιάφορος ψυχρός σαν να μη ακούει λέει : ε και? Δεν ηταν το δικό του παιδί που ταλαιπωρήθηκε και κινδύνευε να πάθει μια επιληπτική κρίση βεβαιώσεις βεβαίως. Ζήτω το ονομα του να αναφερθώ στην εταιρια γιατι το μικρό ταμπελάκι με τα γράμματα ψείρες, γραφει μονο το μικρό όνομα, (παρανόμως νομίζω) και αρνείται να το δώσει. Εκνευρίζομαι περισσοτερο και λέω δεν πειράζει θα κάνω αναφορά στην εταιρια σου και στο λιμεναρχείο, αυτοί θα σε βρουν δεν ειστε δα και πολλοί. Και τότε ξυπνά απο την απάθεια του, λέει ψυθιριζοντασ ενα ονομα μεςα απο τα δόντια του που δεν άκουσα, και αρχίζει να φωνάζει το δικό το δικό σου ονομα θέλω. Του δίνω το ταμπελάκι αναπηρίας που γραφει το ονομα μου και τα στοιχεία μου πρόθυμα,και βγαζει το κινητο του πηγαίνοντας στο μπροστινό μέρος του αυτονικητου να βγάλει φωτογραφια με απειλητικό ύψος (μπορεί και να έβγαλε), λέγοντας θα δεις. Λέω δεν καταλαβα τι έκανα? Μου λέει θα κάνω μήνυση γιατι με έβρισες. Λέω εγω καθόλου εχω και μαρτυρα την γυναίκα δίπλα μου. Μου λέει νομίζεις.. υπονοοντας πιθανώς τους εργαζόμενους στο ΚΑΡΑΒΙ. Δεν έβρισα καθόλου γιατι δεν βρίζω για εντελώς προσωπικούς και θρησκευτικούς λογους, αλλα συνεχίζει τις φωνές και το απειλές. Παίρνω το κινητο μου στο χέρι και χωρις να το ανοίξω, δεν μπορούσα άλλωστε λόγω ταραχής, λέω και εγω το ίδιο. Και τότε παθαίνει παράκρουση και αρχίζει να ουρλιάζει. Με έγραψε λιμεναρχείο λιμεναρχείο ελάτε ..Και αρχίζει να κτυπά με μένος το αυτοκινητο. Του λέω σταματά να κτυπας και εγω το λιμεναρχείο θέλω, να κάνω λιγο πιο άκρη να περιμενω. Συνεχίζει να κτυπά το αμάξι, και ως εκ θαύματος γιατί παντα υπάρχει Θεός εμφανίζεται το αυτοκινητο του λιμεναρχείο, που δεν το έβλεπα γιατι με εμπόδιζε η πλάτη του εν λόγω κυρίου ( ας πούμε) αλλα ούτε και αυτος πιθανώς το ειχε δει γιατι το είχε στην πλάτη του. Κατεβαίνει ο λιμενικός και του λέει τι κάνεισ? Σε εχω δει εδώ και ώρα τι κανεις και επι πλέον φωνάζεις να κάνω τι? Το βλέπεις το σήμα ανάπηρου? Εχει άνθρωπο μεσα και συμπεριφέρεσαι έτσι? Το ξέρεις ότι μπορει να σου κάνει μήνυση εκείνη? Και τότε αρχίζει η μεταστροφή. Εγω δεν έκανα τιποτε ( πιθανως έπρεπε κατα την γνωμη του να μας δειρει κιολας), η κυρία, και αν δεν κάνει κατι αυτη εγω δεν θα κάνω τιποτε…Οπως καταλαβαίνετε αυτος ηταν ενα εκφοβισμός για να μην του κάνω. Πως το λέμε? Και κερατάς και δαρμένος.Εγω πάλι πήγα στο λιμεναρχείο ώρα 5.30 μαζί με το λιμενικό, τρέμοντας απο την ταραχή και υπέβαλα επι τόπου γραπτή καταγγελία, για μη τήρηση κανονων που αφορούν φόρτωση- εκφόρτωση Αμεα, απειλητική υβριστική και εκβιαστική συμπεριφορα του εν λόγω κυρίου.

5. Ενημέρωσα μετα απο 2 ώρες τηλεφωνικά την εταιρια Blue Star , που ομολογώ ότι τάχιστα ασχολήθηκαν , και με πήραν μετα να μου ζητήσουν συγνωμην, καθώς επίσης ενημερώθηκε ο καπετάνιος του καραβιού κ Καλφοπούλοσ (αν δεν κάνω λάθος) μου ζήτησε αυτος συγνώμη και μου είπε ότι ο εν λόγω ύπαρχος θα μετατεθεί.Συμπέρασμα υπόσχεση ? Κανένα δεν πρέπει να αφήνουμε να μας συμπεριφέρεται έτσι πολλώ δε μαλλον οταν εχει να κάνει με τοΝ άνθρωπο Αμεα που βοηθάμε για μια καλύτερη ζωη.Ανθρωποι αδιάφοροι και απαθείς προς αυτο που δεν τηρούν τους κανονισμούς και δεν έχουν την στοιχειώδη ευγένεια δεν κάνουν για θέσεις που έχουν επαφή με το κοινό. Ας τοποθετηθούν κάπου άλλου να προσφέρουν κατι πιο αποδοτικό. Δεν κανουμε ολοι για όλα.Η εταιρια Blue Star ας προσέχει περιςςοτερο μετα τον φόνο του Αντώνη γιατι η γυναικα του Καίσαρα, δεν αρκεί να ειναι τιμια πρέπει και να δείχνει τίμια. Και πρεπει να περνα απο διπλο κοντρόλ το προσωπικό της σε θέματα ευγένειας.Πρέπει εμείς που εχουμε άτομα με αναπηρια να ζητάμε το δίκιο μας και να παλεύουμε γι αυτο με οποίο κόστος επι πλεον τρεξίματος και ταλαιπωρίας, γιατι μονο ετσι σ αυτήν την χώρα κατι θα αλλάξει. Χωρις αγώνα δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΕ.

Γιατι ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατο, πιο ζωντανό ….

Υ.Σ.προς ενημείωση σας: Η εταιρια Blue Star Ferries και ο καπετάνιος με διαβεβαίωσαν ότι ο ύπαρχος μετατίθεται !!!!».

 

ΑμεΑΜυρτώπλοίοBlue Star Ferriesειδήσεις τώρα