Ελλάδα|31.08.2024 16:10

Κερατσίνι: Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη των δραστών που κουβαλούσαν οπλοστάσιο

Newsroom

Βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει μέρος της καταδίωξης από την ΕΛΑΣ, των δραστών που άφησαν την τσάντα με τα όπλα και τις χειροβομβίδες στο Κερατσίνι βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Στα πλάνα που παρουσίασε το STAR, φαίνεται η στιγμή που η ομάδα ΔΙΑΣ καταδιώκει τους δράστες, στη συμβολή των οδών όπου πέταξαν το «εκρηκτικό» τσαντάκι που περιείχε μέχρι και χειροβομβίδες.

Μάλιστα, κοντά στο σημείο διαφυγής, βρέθηκε η ταυτότητα ενός εκ των δραστών και πρόκειται για έναν 27χρονο ο οποίος είχε απασχολήσει παλαιότερα τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία και για πρόκληση σωματικών βλαβών.

«Οπλοστάσιο» η τσάντα

Η τσάντα των δύο επιβαινόντων μοτοσικλέτας, που εγκατέλειψαν στην οδό Αναπαύσεως και Πλάτωνος περιείχε τέσσερις χειροβομβίδες, ένα περίστροφο με πέντε φυσίγγια και ένα γκλοπ.

Η αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό τους, ενώ νωρίτερα είχε εντοπιστεί μια εγκαταλελειμμένη μοτοσικλέτα στην περιοχή αναζήτησης που τελικά δεν ανήκει στους δύο επιβαίνοντες.

Στο σημείο όπου οι άγνωστοι εγκατέλειψαν την τσάντα κατέφθασε ομάδα της εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία στους περιμετρικούς δρόμους για λόγους ασφαλείας

καταδίωξηΕλληνική ΑστυνομίαόπλαΚερατσίνιχειροβοβμβίδεςειδήσεις τώρα