Ελλάδα|31.08.2024 20:43

Τροχαίο στην Εύβοια: Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα πριν τη φονική σύγκρουση

Newsroom

Η Εύβοια «βυθίστηκε» στη θλίψη μετά το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε δύο νεαρούς, ηλικίας 19 και 20 ετών, στη Λάμψακο. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό, με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν την τραγική σύγκρουση στη Λάμψακο, όπου έχασαν τη ζωή τους οι δύο νέοι, έχουν καταγραφεί σε τρία βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Στα βίντεο που εξασφάλισε το STAR, φαίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων, μεταξύ των οποίων και το φορτηγό που συγκρούστηκε με το ΙΧ.

Οι Αρχές εξετάζουν τα βίντεο, ενώ μαρτυρίες αναμένεται να δώσουν και οι οδηγοί άλλων οχημάτων που βρίσκονταν στο σημείο την ώρα του δυστυχήματος.

Ο συγκεκριμένος δρόμος στη Λάμψακο, κοντά στη Χαλκίδα, είναι γνωστός ως «καρμανιόλα», καθώς συμβαίνουν συχνά τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα, όπως το σημερινό. Παρά τη συχνότητα των περιστατικών, δεν έχουν ληφθεί μέτρα για τη βελτίωση της ασφάλειας.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, η τραγωδία είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς ο 20χρονος Γιάννης Κικίδης είχε χάσει τον πατέρα του μόλις πριν από ένα μήνα, στις 3 Αυγούστου, και το μνημόσυνο των 40 ημερών επρόκειτο να τελεστεί την επόμενη ημέρα.

Δύο ακόμη άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας. Την θλίψη του για τον χαμό των δύο παιδιών εξέφρασε ο ΑΟ Απόλλων Ερέτριας, ομάδα που αγωνιζόταν ο 19χρονος από τις 26 Ιουλίου.

τροχαίοΕύβοιατροχαίο δυστύχημαειδήσεις τώρα