Ελλάδα|02.09.2024 19:40

«Σηκώθηκε για σέλφι η 13χρονη»: Τι ισχυρίζεται τώρα η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ για τον θάνατο της κοπέλας στον Αλμυρό

Newsroom

Την ευθύνη στην ίδια τη 13χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο στο δικό της λούνα παρκ στον Αλμυρό, έριξε η ιδιοκτήτρια Μαρία Παναγιωτοπούλου, μιλώντας στο MEGA, με αφορμή την άδεια που έλαβε να λειτουργήσει την επιχείρησή της στη Λάρισα, ενώ υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση σε βάρος της για τον τραυματισμό 9χρονης το 2009 στη Χαλκίδα.

«Φταίω; Να τιμωρηθώ. Δεν φταίω; Είναι κρίμα. Γιατί είναι πολύ μεγάλη λύπη αυτά που ακούω. Είναι όλα συκοφαντίες. Δεν είναι έτσι όμως. Ψάξτε την αλήθεια. Όταν παραδίδεται ένας φάκελος σε μία δημοπρασία και πλήρης, ξέρετε από τι χέρια περνάνε; Ξέρετε από τι ελέγχους; Μετά, εδώ εμένα στον Αλμυρό, ήρθε επιτροπή. Έλεγξαν τα πάντα. Επιτροπή του δημοσίου, όχι δική μου επιτροπή. Δηλαδή και παντού. Όπου και να πάω εγώ εμένα έρχεται επιτροπή», είπε στο MEGA.

Η κυρία Παναγιωτοπούλου είναι κάθετη, ότι όλα έγιναν απολύτως νόμιμα από την πλευρά της.

«Τι πλαστά χαρτιά μου έβγαλαν ότι έχω… δηλαδή βγάλατε μια ιστορία με ένα ατύχημα που έγινε πριν 20 χρόνια, το παιδί είναι μια χαρά, παντρεύτηκε, η μάνα πήρε 750 χιλιάρικα και είχαν όλοι το σθένος να βγουν και να μιλήσουν; Έλεος. Και η περίπτωση της Χαλκίδας είναι 18 χρόνια. Δηλαδή, σκαλίζουμε αυτά που ήταν πριν… Πιάσε αυτά που ήταν χθες. Πιάσε αυτά που ήταν προχθές».

«Αν σηκώθηκε για σέλφι;»

Η ιδιοκτήτρια στην ουσία υπαινίχθηκε πως το φταίξιμο για τον θάνατο του 13χρονου κοριτσιού πέφτει...στην ίδια την ανήλικη, λέγοντας ότι μπορεί να έβγαζε σέλφι και να σηκώθηκε την ώρα που λειτουργούσε το παιχνίδι.

«Αναρωτήθηκε κανείς πώς χάθηκε το κοριτσάκι; Αν το παιδί σηκώθηκε επάνω και έβγαλε σέλφι. Αυτό το κοριτσάκι ήταν κόρη ενός οδηγού μου που περιστασιακά ερχόταν και ήταν όλο με ελευθέρας, τζάμπα», είπε.«Ανέβαινε όλη την ημέρα και τα απογεύματα στο "χαλί", και το "χαλί" αυτό ήταν καινούργιο. Όχι σκουριασμένο και αυτά, εμείς το τιμούμε. Εμείς, όταν έρχεται η μάνα, γιατί έχει κάνει εικονοστάσι εδώ, εμείς σταματάμε, κλείνουμε», είπε, ισχυριζόμενη πως σέβεται τον πόνο της μητέρας της μικρής.

Στη συνέχεια σχολίασε πως «μια μάνα που έχασε το παιδί της δεν πάει στην τηλεόραση, κλαίει τον πόνο της. Στην τηλεόραση πάει για εντυπώσεις, για να πάρει όσα παραπάνω χρήματα».

Ουδέποτε ήμασταν συνέταιροι

Η ίδια ξεκαθάρισε πως ουδέποτε ήταν συνέταιροι με τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στη Χαλκιδική όπου έχασε την ζωή του ένας 19χρονος, τονίζοντας πως βρίσκονται στα δικαστήρια.

«Εγώ με τον κ. …, στο Πευκοχώρι που έγινε το ατύχημα αυτό, έχω 10 χρόνια άσχημα προηγούμενα. Εμένα μου έκλεψε δύο μηχανήματα. Τώρα έχω ένα μηχάνημα που είναι στο Ρούσελ, σύνορα με Βουλγαρία – Ρουμανία. Το βρήκαμε. Μου έκλεψε δύο μηχανήματα, μου έκαψε μηχάνημα».

«Πέρσι παραμονές Χριστουγέννων έβαλε και μου έκαψαν το σπίτι του Άγιου Βασίλη. Η ζήλια γίνεται μίσος και το μίσος δεν ξέρει πού μπορεί να… Με έχει απειλήσει επανειλημμένες φορές. Ότι θα με σκοτώσει, θα με κάνει. Άμα δείτε τι δικαστήρια έχω εγώ με αυτόν τον άνθρωπο. Άμα δείτε τι μου έχει κάνει… Και κάθονται και λένε ότι εγώ είμαι συνέταιρος, ξέρω κι εγώ…

Το χρονικό

Σημειώνεται ότι έχει ξεκινήσει έρευνα με αφορμή το τραγικό δυστύχημα που συνέβη πριν εβδομάδες, με τον 19χρονο να χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια των αδελφών και της μητέρας του.

Οπως περιγράφεται στην αναφορά της ΕΛ.ΑΣ., ενώ βρισκόταν σε παιχνίδι μαζί με τον αδελφό του, έσπασε ένα από τα καθίσματα του μηχανήματος, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 19χρονο στο κέντρο υγείας Κασσανδρείας, όπου διαπίστωσαν οι γιατροί ότι ήταν ήδη αργά και πως ο άτυχος νεαρός είχε καταλήξει.

θάνατοςλούνα παρκΧαλκιδικήΑλμυρός13χρονη λούνα παρκειδήσεις τώρα