Ελλάδα|03.09.2024 09:51

Τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας: Νέες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

Newsroom

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, με θύμα έναν 50χρονο, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (2/9), επί της Βασιλίσσης Σοφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συμβάν ενεπλάκησαν τρία οχήματα. Δυο ΙΧ αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα είχε μεγαλύτερη συμμετοχή στη σύγκρουση και μια μοτοσικλέτα, τύπου σκούτερ, στο οποίο επέβαινε ο 50χρονος. Η σύγκρουση των τριών οχημάτων έγινε στο ύψος της Ρηγίλλης, ακριβώς μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Σφοδρή πρόσκρουση

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά αστυνομικοί της Τροχαίας έκλεισαν το ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας από τη Ρηγίλλης στο ρεύμα προς Χίλτον, ενώ απέκλεισαν και μια λωρίδα από το ρεύμα προς Σύνταγμα. Σύμφωνα με αναφορές, δυο μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο τρία λεπτά μετά τη σύγκρουση και ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του τον 50χρονο από το οδόστρωμα. Ο αναβάτης φέρεται ότι φορούσε κράνος, ενώ ενδεικτικό της σφοδρότητας της πρόσκρουσης είναι το γεγονός ότι αποκολλήθηκε η σέλα από το δίκυκλο.

Στη συμβολή της Ρηγίλλης με τη Βασιλίσσης Σοφίας έφτασε σύντομα και το ανακριτικό της Τροχαίας που πήρε καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, τους οδηγούς των δυο ΙΧ που συμμετείχαν στο δυστύχημα και συνεπιβάτες τους. Παράλληλα, οι οδηγοί οδηγήθηκαν για αιμοληψία, όπως προβλέπεται σε τέτοια συμβάντα.

Κατά τις 20.30 η Βασιλίσσης Σοφίας παραδόθηκε στην κυκλοφορία, όμως ταυτόχρονα επιβεβαιώθηκε ότι ο αναβάτης του σκούτερ άφησε την τελευταία του πνοή. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση.