Ελλάδα|04.09.2024 16:00

Μάτι: Συγκλονιστική κατάθεση μάρτυρα που έχασε τη σύζυγο και το παιδί του στη φωτιά

Newsroom

Συγκλονίζουν όλα όσα κατέθεσε στη δίκη για τη φωτιά στο Μάτι, μάρτυρας που έχασε το έξι μηνών παιδί του και τη σύζυγό του στις φλόγες.

Όπως μετέδωσε η Έλενα Γαλάρη στο OPEN, μόλις έξι μηνών βρέφος ήταν ο «μπέμπης» του, όπως τον αποκαλούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάθεσής του ο πατέρας του, ο οποίος με τη σύζυγό του προετοιμάζονταν για τη βάφτιση του παιδιού, μέχρι που ξέσπασε η φωτιά στο Μάτι.

«Αντίκρισα ένα περίεργο σκηνικό, όλα καμένα. Βλέπω την παραλία γεμάτη με κόσμο, ηλικιωμένους, παιδιά, οι περισσότεροι σε κατάσταση σοκ. Ο πεθερός μου, μού είπε ότι τους βρήκα, όταν θα έρθεις να είσαι προετοιμασμένος για όλα» ανέφερε στη δίκη για τη φωτιά στο Μάτι.

Όπως είπε ήταν σε επιφυλακή για τη φωτιά στην Κινέτα, ενώ όταν ξέσπασε το πύρινο μέτωπο στο Μάτι, ενημέρωσε τη σύζυγο και της είπε να φύγει άμεσα με το παιδί από το σημείο.

«Βρήκα τη γυναίκα μου καθισμένη με τα χέρια μπροστά και με κλειστά τα μάτια. Προσπαθούσα να δώσει κάποιος πρώτες βοήθειες στον μπέμπη. Όταν πήγε στο Παίδων, ο μπέμπης δεν τα κατάφερε. Τη σύζυγό μου την είχε πάρει ασθενοφόρο και ήταν η τελευταία φορά που την είδα».

φωτιάΜάτιβρέφοςειδήσεις τώρα