Ελλάδα|05.09.2024 09:56

Χαλκίδα: Ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Newsroom

Τον φρικτό ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της καταγγέλλει 19χρονη στη Χαλκίδα. Ήταν 7 Ιουλίου όταν η 19χρονη έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, αιτία το γεγονός ότι του ζήτησε να χωρίσουν. Δυο μήνες μετά ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

«Έφτυνα αίμα» καταγγέλλει η 19χρονη

«Εκείνο το βράδυ, ήμουν για ποτό, όταν μου επιτέθηκε στο πάρκινγκ του μαγαζιού, που βρισκόμασταν. Το μαρτύριο μου, όμως, συνεχίστηκε στο σπίτι. Είχε παραβιάσει την πόρτα και με περίμενε. Με χτυπούσε με μπουνιές σε όλο μου το σώμα, έφτυνα αίμα, πολύ αίμα. Μέσα στην ζάλη μου, θυμάμαι, ότι είχε πάρει ένα μαχαίρι και με κυνηγούσε», λέει στο STAR και την Ελευθερία Σπυράκη η 19χρονη.

«Από τότε κρύβεται, πέρασε το αυτόφωρο και δεν έγινε τίποτα. Φοβάμαι για τη ζωή μου, οι αρχές δεν έχουν κάνει το παραμικρό, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω ελεύθερα, και εκείνος συνεχίζει κανονικότατα τη ζωή του, χωρίς να έχει πάθει τίποτα από το νόμο. Πρέπει να τιμωρηθεί, η ζωή μου έχει γίνει μετά από αυτό μια κόλαση», προσθέτει το θύμα. Παρότι το θύμα έχει κινηθεί νομικά, ο δράστης εδώ και δυο μήνες παραμένει ασύλληπτος.

«Δεν αναγνώρισα το παιδί μου»

H μητέρα της 19χρονης περιγράφει ότι δεν αναγνώρισε ζητά δικαιοσύνη καθώς το παιδί της βρίσκεται ακόμη σε σοκ μετά απ' όσα έζησε.

«Όταν την είδα δεν αναγνώρισα το παιδί μου, την αναγνώρισα μόνο από αυτό που φορούσε. Το πρόσωπο της ήταν απλά μέσα στα αίματα. Το παιδί είναι πάντα με συνοδεία για να πιει ένα καφέ πρέπει να έχουμε ένα σύνοδο δίπλα για να είμαι εγώ καλυμμένη ότι το παιδί μου είναι ασφαλές», λέει σοκαρισμένη η μητέρα της Μαρίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη δικηγόρο του θύματος, Μαρία Κεφαλά Καρλή, ο δράστης την παρακολουθούσε έξω από το σπίτι της: «Αφού βγήκε το θύμα από τον Ευαγγελισμό, την παρακολουθούσε έξω από το σπίτι της μητέρας της. Έχουμε κατάθεση από την ίδια τη γιαγιά και την αδερφή του δράστη αναφορικά με την βεβαιότητα του χαρακτήρα του».

ξυλοδαρμόςχωρισμόςΧαλκίδαειδήσεις τώρα