Ελλάδα|06.09.2024 08:00

Χαλκίδα: «Άρπαξε μαχαίρι και με κυνηγούσε», σοκάρει η 19χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο της

Newsroom

Ασύλληπτος παραμένει ο 23χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφο του στην Χαλκίδα σε περιστατικό έμφυλης βίας το οποίο συνέβη περίπου πριν από δύο μήνες. 

Η 19χρονη είχε βγει με την παρέα της σε μπαρ της περιοχή, όταν εμφανίστηκε ο πρώην σύντροφος της και άρχισε να της ζητά επίμονα να βγουν έξω για να μιλήσουν. Εκείνη τον ακολούθησε και 23χρονος άρχισε να την βρίζει και την απειλεί ότι θα στείλει στην οικογένειά της γυμνές φωτογραφίες της. Τελικά, πήγαν στο σπίτι της όπου έζησε τον απόλυτο τρόμο. 

«Με κυνηγούσε με μαχαίρι»

«Με χτυπούσε με γροθιές και σφαλιάρες στο κεφάλι και στο σώμα μου. Έπεσα στο πάτωμα, έκλαιγα, αλλά εκείνος συνέχισε να με χτυπά με μανία. Έβγαζα αίμα από το στόμα. Του ξέφυγα αλλά άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και με κυνηγούσε λέγοντάς μου ‘θα σε σκοτώσω’», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο MEGA.

Όταν η 19χρονη κατάφερε να βγει στον δρόμο, ο 23χρονος -όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο- την ακολούθησε και ζητούσε επίμονα να πάνε μαζί στο σπίτι να μιλήσουν. Μια γειτόνισσα που άκουσε τις φωνές, κάλεσε την Αστυνομία και η κοπέλα μεταφέρθηκε ξυλοκοπημένη στο νοσοκομείο, με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης στο σώμα της.

Της έστελνε μηνύματα μετάνοιας 

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό ο 23χρονος άρχισε να στέλνει μηνύματά μετάνοιας στα οποία εξομολογούταν τον έρωτα του για αυτή. «Μάτια μου σ’ αγαπώ πολύ και σε σκέφτομαι. Δε με νοιάζει κανένας, συγγνώμη μέσα από την καρδιά μου. Σ’ αγαπάω και σε σκέφτομαι. Δε με νοιάζει τίποτα. Συγγνώμη κοριτσάκι μου. Θέλω να ακούσω τη φωνούλα σου, συγχώρεσέ με. Δε θέλω να το τραβήξω μανάρι μου, δε θέλω να το αποτελειώσω», της έγραψε.

Είχε βίαιο παρελθόν 

Η 19χρονη είπε πως «σίγουρα όλες οι κοπέλες πρέπει να μιλάνε από την πρώτη φορά που θα τους συμβεί το οτιδήποτε. Και δεν ξέρουμε που μπορεί να καταλήξει όλο αυτό».

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 19χρονη είχε υποστεί βία από τον νεαρό. Η φωτογραφία με μαυρισμένο μάτι, είναι από παλαιότερο περιστατικό ξυλοδαρμού της. «Η γιαγιά του και η ίδια η αδελφή του, μαζί με τη δικιά μας την δικηγόρο, εκείνη την μέρα πήγαν στην αστυνομία και δηλώσανε ότι ακριβώς είναι επικίνδυνος κι ότι έχει ασκήσει βία και στην αδελφή του και στη μητέρα του και γενικότερα στο περιβάλλον, το οποίο έχει μεγαλώσει και ζει», είπε η μητέρα της 19χρονης.

έμφυλη βίαενδοοικογενειακή βίαΧαλκίδαειδήσεις τώρα