Ελλάδα|06.09.2024 15:32

Ευρυτανία: Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που βρέθηκε στη Λίμνη Κρεμαστών - Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Newsroom

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε μαρίνα στην Λίμνη Κρεμαστών, στην Ευρυτανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, βρέθηκαν, από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την έρευνα, ρούχα κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της, με τις Αρχές να ερευνούν το ενδεχόμενο να είναι τα ρούχα της 72χρονης.

Η σορός, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει ταυτοποιηθεί και ανήκει σε μία ηλικιωμένη γυναίκα από το Παλαιοχώρι Ευρυτανίας.

Η εξαφάνιση της 72χρονης δεν είχε δηλωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, όμως ήδη από χθες το βράδυ κάτοικοι της περιοχής, όπως είπαν στους αστυνομικούς, την αναζητούσαν, ενώ εξετάζονται σοβαρά μαρτυρίες που κάνουν λόγο για μία γυναίκα που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η μακάβρια ανακάλυψη

Ιδιοκτήτης βάρκας που εργάζεται στην περιοχή, το πρωί της Παρασκευής, εντόπισε την 72χρονη γυναίκα κοντά στην γέφυρα της Επισκοπής, στη Λίμνη Κρεμαστών.

Η σορός της άτυχης 72χρονης δεν βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο να πρόκειται για την 48χρονη Ευριδίκη που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το Καρπενήσι, τον Σεπτέμβριο του 2022. Τότε, οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στη Λίμνη Κρεμαστών.

Σύντομα, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος. Η 72χρονη κάτοικος της περιοχής αναγνωρίστηκε από τους συγχωριανούς της.

Τι εξετάζουν οι αρχές

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση, ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, σε πρώτη φάση, όμως, δεν θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η νεκροψία - νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Ελληνική ΑστυνομίαΕυρυτανίαπτώμαειδήσεις τώρα