Ελλάδα|08.09.2024 20:54

Μύκονος: Μπράβοι τηλεφώνησαν σε μητέρα για αλλαγή κατάθεσης - Απείλησαν τα παιδιά της και έπαθε νευρικό κλονισμό

Newsroom

Τα αδίστακτα κυκλώματα μπράβων της Μυκόνου, όχι μόνο εκβιάζουν καταστηματάρχες για να τους αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά απειλούν ακόμα και όσους γνωρίζουν για τη δράση τους με σκοπό να πάρουν πίσω τις καταθέσεις εναντίον τους.

Το Mega εφερε στο φως την Κυριακή την υπόθεση μητέρας με τρία ανήλικα παιδιά, η οποία εκβιάστηκε από το κύκλωμα για να πάρει πίσω τις καταθέσεις της που «καίει» τους εκβιαστές.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το ίδιο κύκλωμα που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας πριν από λίγες ημέρες για εκβιασμούς καταστηματαρχών. Τα άτομα αυτά αναμένεται να απολογηθούν αύριο στη Σύρο για να να καταθεσουν σχετικά με τις κατηγορίες που τους βαραίνουν. Προκειμένου λοιπόν να γλιτώσουν τηλεφώνησαν στη γυναίκα του καταστηματάρχη και απείλησαν εκείνη και τα παιδιά της,

Το τηλεφώνημα του τρόμου στη μητέρα

Συγκεκριμένα οι αδίστακτοι κακοποιοί έβαλαν μία 45χρονη γυναίκα να την πάρει τηλέφωνο και να της πει: «Παίρνεις τον δικηγόρο σου γρήγορα και πας να αποσύρεις τη μήνυση για τους μπράβους και σε λίγο θα έχεις τα χρήματα στο μαγαζί σου. Άκουσέ με γιατί έχεις και τρία παιδιά».

Έπαθε νευρικό κλονισμό

Αποτέλεσμα του συγκεκριμένου τηλεφώνου ήταν η γυναίκα να καταλήξει στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό καθώς φοβήθηκε για τη ζωή των παιδιών της.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό εκβιασμού και η 45χρονη κλήθηκε από την ασφάλεια της Μυκόνου, όπου της έγιναν απλές συστάσεις ενώ ενημερώθηκαν και οι Αρχές.

παιδιάμητέραΜύκονοςεκβιασμόςμπράβοι