Ελλάδα|09.09.2024 09:12

Αγρίνιο: «Μου είπε πως θα μου κόψει τον λαιμό και γέλαγε» - Σοκάρει η εξομολόγηση 36χρονης

Newsroom

Σοκαριστική μαρτυρία μιας 36χρονης από το Αγρίνιο που κατάφερε και ξέφυγε από τον εφιάλτη της ενδοοικογενειακής βίας φέρνει στη δημοσιότητα το OPEN και η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Η γυναίκα, όπως περιγράφει, από τον πρώτο χρόνο σχέσης με τον σύντροφό της τα έβλεπε όλα όμορφα. Ο μετέπειτα κακοποιητής δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Ωστόσο, αυτό δεν άργησε να αλλάξει. Την ζήλευε έντονα ενώ ξεκίνησε και η σωματική κακοποίηση, σε βαθμό που η 36χρονη έφτανε να λιποθυμά και να κάνει εμετό από τα χτυπήματα που δεχόταν στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει η 36χρονη «τον πρώτο χρόνο μου παρουσιάστηκε λες και ήταν ένας άγγελος. Ερχόταν στον εργασιακό μου χώρο, ήρεμος. Έλεγα ότι είναι το πιο ήσυχο παιδί μέσα στο κατάστημα που δούλευα. Με πλησίασε σιγά σιγά, μέρα με τη μέρα. Στον χρόνο επάνω που είχαμε επέτειο, μου έκανε πρόταση γάμου, δαχτυλίδι. Για μια εβδομάδα, από την χαρά μου, δεν μπορούσα να το συνηθίσω».

«Μου είπε πως θα μου κόψει τον λαιμό και γέλαγε» 

Και συνεχίζει:

«Την τελευταία φορά (που μου άσκησε σωματική βία) του χύμηξα εγώ, που δεν του είχα χυμήξει ποτέ. Πήγε να μου δώσε χαστούκι, εγώ ότι έβρισκα του το πέταγα. Έλεγα πως θέλω να χωρίσουμε και κάθε φορά κλείδωνε την πόρτα από το σπίτι και έβαζε τα κλειδιά στην τσέπη του. Αφού με είχε κάνει ‘’άχρηστη’’ στο ξύλο, άρχισα τους εμετούς. Να μην σταματάω τους εμετούς. Να λέει η μητέρα του ότι πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο την κοπέλα και με άφησε αβοήθητη όλη την νύχτα εκείνη. Την δεύτερη ημέρα ξύπνησα χάλια, ήμουν έτοιμη να λιποθυμήσω. Την τρίτη ημέρα, σηκώνονται να πάω στην τουαλέτα και λιποθυμάω. Είχα χτύπημα στο κεφάλι πίσω και μπροστά. ‘’Για πλάκα’’ μου είχε πει κρατώντας μαχαίρι ‘’θα σου κόψω το λαιμό’’ και γέλαγε».

«Με μια σπρωξιά ξεκίνησαν όλα» 

Όπως τονίζει η γυναίκα, στέλνοντας μήνυμα και σε άλλα θύματα «όποια κοπέλα δει έστω και μια σπρωξιά από τον σύντροφό της, πρέπει να ‘’λάβει θέση’’. Με μια σπρωξιά ξεκίνησε και η δική μου (ιστορία). Έτσι ξεκίνησαν όλα».

κακοποίησηΑγρίνιοενδοοικογενειακή βίαειδήσεις τώρα