Ελλάδα|09.09.2024 14:08

Χαλκιδική: Ξανά στον Άρειο Πάγο ο πατέρας του 19χρονου - Κατέθεσε νέα στοιχεία

Newsroom

Το κατώφλι του Άρειου Πάγου πέρασε ξανά σήμερα ο Γιώργος Καΐμπαλής, πατέρας του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ο κ. Καϊμπαλής συνοδευόταν από τον τεχνικό πραγματογνώμονα που όρισε για τη διερεύνηση των αιτιών που οδήγησαν στον χαμό του παιδιού του.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, συναντήθηκε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, στην οποία κατέθεσε νέα στοιχεία για την υπόθεση μέσω υπομνήματος.

«Η υπόθεση του Γιάννη είναι δολοφονία»

Σε δήλωσή του έξω από το δικαστικό μέγαρο ο κ. Καΐμπαλής ανέφερε: «Καταθέσαμε ένα υπόμνημα με νέα στοιχεία που έχουν προκύψει. Η Δικαιοσύνη κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να συντάξει κατηγορητήριο. Είναι μια μπλεγμένη ιστορία, αλλά για τα δικά μου δεδομένα είναι απλή. Έχω δηλώσει ότι η υπόθεση του Γιάννη είναι δολοφονία και θα πρέπει οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Δεν έχω φόβο, πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

Από τη μεριά του ο πραγματογνώμονας που όρισε η οικογένεια του θύματος, Αναστάσιος Δέδες, δήλωσε: «Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε τον λόγο της ότι θα κινηθεί τάχιστα η διαδικασία. Μέχρι το έλος της εβδομάδας θα έχει κατατεθεί το πόρισμα και η έκθεση τεχνικού ελέγχου, που έγινε κατόπιν αίτησής μας, για να διαπιστωθεί κατά πόσον το μηχάνημα πληρούσε τις προδιαγραφές».

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Σεπτεμβρίου ο κ. Καϊμπαλής είχε προσκομίσει και άλλα στοιχεία στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

λούνα παρκΆρειος ΠάγοςΧαλκιδικήειδήσεις τώρα