Ελλάδα|10.09.2024 14:54

Θρίλερ στην Αχαρνών: Τι γνωρίζουν για τον άνδρα με τη φιάλη υγραερίου οι Αρχές

Γιάννης Ζιάκας

Γνωστός στις Αρχές είναι ο 30χρονος που έχει σημάνει συναγερμό στο κέντρο της Αθήνας, στην Αχαρνών, καθώς έχει ανέβει σε μπαλκόνι του 6ου ορόφου και απειλεί να ανατιναχτεί, κρατώντας μια φιάλη υγραερίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 3 Αυγούστου ο -πιθανόν συριακή καταγωγής άνδρας- είχε ανέβει και πάλι στο μπαλκόνι σε διαμέρισμα 4ου ορόφου. Τότε, είχε συλληφθεί και είχε μεταφερθεί αρχικά στο ΑΤ Ομονοίας και στη συνέχεια στο ψυχιατρείο αλλά αφέθηκε ελεύθερος γιατί κρίθηκε ότι δεν συνέτρεχαν λόγοι για να κρατηθεί. Μάλιστα είχε τραυματίσει ελαφρά και έναν πολίτη.

Απειλεί να αυτοκτονήσει – Ετοιμάζονται για επέμβαση τα ΕΚΑΜ

Σήμερα, Τρίτη, όλα ξεκίνησαν όταν ο άντρας είχε βγει στο μπαλκόνι διαμερίσματος του έκτου ορόφου στην Οδό Αχαρνών απειλώντας να αυτοκτονήσει με μαχαίρι. Αργότερα πήρε την φιάλη υγραερίου απειλώντας να ανατιναχθεί.

Στο σημείο από νωρίς βρέθηκαν δυο διαπραγματευτές που μιλούσαν μαζί του, ωστόσο,  δεν υπάρχει καλή συνεννόηση. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές φοβούνται ότι ο άντρας είναι υπό την επήρεια ουσιών, ενώ οι πυροσβέστες δεν μπορούν να πλησιάσουν τον έκτο όροφο τους διαμερίσματος καθώς φοβούνται για τον κίνδυνο έκρηξης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σε εξέλιξη είναι επιχείρηση των ΕΚΑΜ που μπήκαν μέσα στο κτίριο.

Διακοπή κυκλοφορίας και εκκένωση υπουργείου

Σημειώνεται πως η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην Αχαρνών από την οδό Μάρνης μέχρι τη Στουρνάρη, ενώ εκκενώθηκε και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

αστυνομίααπόπειρα αυτοκτονίαςΑχαρνώνφιάληειδήσεις τώρα