Ελλάδα|11.09.2024 15:19

Θεσσαλονίκη: Έγκυος η γυναίκα που παρασύρθηκε από όχημα - Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ το ζευγάρι

Newsroom

Σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένοι, είναι το ζευγάρι που παρασύρθηκε από όχημα το πρωί της Τετάρτης στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, ενώ όπως έγινε γνωστό η γυναίκα είναι 5 μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Την ίδια ώρα, το 2χρονο παιδί της οικογένειας που ήταν μαζί τους την ώρα του σοκαριστικού ατυχήματος είναι σε καλή κατάσταση, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Πιο κρίσιμη η κατάσταση του 37χρονου  

Η 34χρονη μητέρα, η οποία  διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο, βρίσκεται στον 5ο μήνα κύησης και η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή. Σε πιο κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 37χρονος, ο οποίος είχε διασωληνωθεί στο σημείο του τροχαίου, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Και οι δυο υποβάλλονται σε απεικονιστικές και άλλες ειδικές εξετάσεις και παρακολουθούνται στενά από το προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς φέρουν σοβαρά τραύματα, έχοντας υποστεί κατάγματα και θλάσεις.

Το δύο ετών παιδί νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στην παιδοχειρουργική κλινική.

Κρατείται ο οδηγός

Όσον αφορά τον οδηγό έχει δοθεί εντολή από τον εισαγγελέα να κρατηθεί και εξετάζεται εάν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Η τριπλή παράσυρση συνέβη, γύρω στις 11 το πρωί, σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή με ελιές.

ΘεσσαλονίκητροχαίοΜΕΘτροχαίο ατύχημαζευγάριειδήσεις τώρα