Ελλάδα|11.09.2024 16:18

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος ο οδηγός που παρέσυρε γονείς με το παιδί τους - Οδηγείται στον εισαγγελέα

Newsroom

Υπό την επήρεια μέθης φαίνεται πως βρισκόταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε ένα ζευγάρι και το δύο ετών παιδί τους, σε περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Ο οδηγός που συνελήφθη υπεβλήθη σε εξετάσεις που έδειξαν ότι είχε υπερβεί το επιτρεπόμενο όριο για αλκοόλ κατά την οδήγηση. Ο 46χρονος αναμένεται αύριο, Πέμπτη να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Έγκυος η μητέρα - Η κατάσταση των τραυματιών

Η 34χρονη μητέρα, η οποία  διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο, βρίσκεται στον 5ο μήνα κύησης και η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή. Σε πιο κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 37χρονος, ο οποίος είχε διασωληνωθεί στο σημείο του τροχαίου, σύμφωνα με το thesstoday.gr. 

Και οι δυο υποβάλλονται σε απεικονιστικές και άλλες ειδικές εξετάσεις και παρακολουθούνται στενά από το προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς φέρουν σοβαρά τραύματα, έχοντας υποστεί κατάγματα και θλάσεις. 

Το δύο ετών παιδί νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στην παιδοχειρουργική κλινική.

Το χρονικό

Η τριπλή παράσυρση συνέβη, γύρω στις 11 το πρωί, σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ. Οι γονείς -37 ετών ο πατέρας και 34 η μητέρα- εκσφενδονίστηκαν περίπου τρία με τέσσερα μέτρα, ενώ το παιδάκι τους πετάχτηκε και αυτό έξω από το καρότσι του.Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή με ελιές. 

Οι γονείς 37 ετών ο πατέρας και 34 ετών η μητέρα διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, με την κατάσταση του άνδρα να κρίνεται πιο σοβαρή, ενώ το παιδί νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.

Θεσσαλονίκητροχαίομεθυσμένοςειδήσεις τώρα