Ελλάδα|11.09.2024 19:44

Άγριο ξύλο μεταξύ οδηγών λεωφορείου και τρόλεϊ στο Μετς – Σοκάρει το βίντεο

Newsroom

Λεωφορείο έπεσε πάνω σε τρόλεϊ στο Μετς, και, οι οδηγοί των δύο οχημάτων, κατέβηκαν στη διασταύρωση και κυριολεκτικά πιάστηκαν στα χέρια.

«Υπήρχε από πριν μία μικρή ένταση»

Οι εναπομείναντες επιβάτες των δύο μέσων παρακολουθούσαν εμβρόντητοι το άγριο ξύλο μεταξύ των δύο εργαζόμενων, ενώ ορισμένοι τράβηξαν τις απίστευτες εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα. Ένας εξ’ αυτών, σημείωσε ότι, οι δύο οδηγοί, διαπληκτίστηκαν κατά τη διάρκεια των δρομολογίων τους που έτυχε να συμπέσουν χρονικά. «Υπήρχε από πριν μία μικρή ένταση, γιατί φαινόταν ότι είχε βγει ο οδηγός του λεωφορείου και να βρίζει πολύ έντονα τον οδηγό του τρόλεϊ», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας και επιβάτης του τρόλεϊ, Κωνσταντίνος Μανδουράκης, στο Mega.

Όπως τόνισε ο ίδιος, θεωρεί ότι, η σύγκρουση ήταν εσκεμμένη και την προκάλεσε ο οδηγός του λεωφορείου επειδή ήταν εκνευρισμένος. Από πλευράς ΟΑΣΑ, για την ώρα, όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, είναι ανοιχτά. Στα σοκαριστικά πλάνα φαίνονται οι  επιβάτες έχουν σηκωθεί για να βγουν από τις μπροστινές πόρτες ενώ η μάχη των δύο οδηγών συνεχίζεται μπροστά στα μάτια τους. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί από τον διαπληκτισμό, στο σημείο όμως προκλήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα μέχρι να απομακρυνθούν τα δύο μέσα συγκοινωνίας.

Αναμένονται αποφάσεις από τον ΟΑΣΑ

Οι δύο οδηγοί που έχουν πιαστεί στα χέρια, καθώς και τέσσερις επιβάτες που έχουν σηκωθεί όρθιοι για να δουν τι συμβαίνει φαίνονται στα πρώτα καρέ του βίντεο. Στο σημείο, πλησιάζει ένας νεαρός με σκοπό να τους χωρίσει. Οι αποφάσεις του ΟΑΣΑ για τους δύο οδηγούς αναμένονται καθώς έχουν γίνει οι σχετικές καταγγελίες.

Όπως επισημαίνει επιβάτης του τρόλεϊ, βέβαια, «έκανα καταγγελία στον ΟΑΣΑ κι έλαβα μια αυτοματοποιημένη απάντηση». Οι δύο οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια το μεσημέρι της Τρίτης (11/09) και έχουν ήδη κληθεί να δώσουν εξηγήσεις, ενώ η έρευνα του ΟΑΣΑ συνεχίζεται. Σύμφωνα με τον επιβάτη – αυτόπτη μάρτυρα, πριν από τη σύγκρουση, και συγκεκριμένα ήδη από τη στάση τους στο Σύνταγμα, είχαν μία διένεξη.

ΜΜΜΟΑΣΑτρόλεϊλεωφορείοξύλοάγριο ξύλοΜετςειδήσεις τώρα