Ελλάδα|11.09.2024 20:52

Κηφισιά: Βίντεο από την επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου - Οι δράστες εμβόλισαν ΙΧ και τραυμάτισαν πολίτη

Newsroom

Βίντεο – ντοκουμέντο με την επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου οχήματος, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/9) και κατέληξε έξω από το ΔΟΥ Κηφισιάς, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα από θαύμα γλίτωσε και διερχόμενος πολίτης από το πεζοδρόμιο της οδού Αχαρνών 64, στο ύψος της ΔΟΥ Κηφισιάς, όταν οι δράστες έχασαν τον έλεγχο του κλεμμένου από τους ίδιους αυτοκινήτου, προσέκρουσαν σε κολώνα και κατέληξαν στην τάφρο του οικοπέδου μίας νεοαναγειρόμενης οικοδομής.

Το αυτοκίνητο πέρασε ξυστά από τον διερχόμενο άντρα που τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά από καλώδια, θραύσματα και την πτώση του στο έδαφος.

Το χρονικό

Η καταδίωξη ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν δύο άτομα έκλεψαν ένα αυτοκίνητο ενός πολίτη, ο οποίος είχε σταθμεύσει και είχε αφήσει τα κλειδιά στη μίζα για να πάρει κάτι από το περίπτερο. Το καταδιωκόμενο όχημα όπως φαίνεται στο βίντεο κάνει επικίνδυνους ελιγμούς, δεν σταματάει σε καμία πινακίδα, σε κανένα stop ενώ προσπάθησε να περάσει και κάποιο φορτηγό το οποίο προπορευόταν.

Τελικά η καταδίωξη τελείωσε όταν ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος προσέκρουσε σε μία κολώνα και με αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν και οι δύο δράστες ενώ είχε τραυματιστεί νωρίτερα και ένας πολίτης.

καταδίωξηΚηφισιάτραυματίεςβίντεο ντοκουμέντοειδήσειςειδήσεις τώρα