Ελλάδα|13.09.2024 14:25

Θεσσαλονίκη: Έρευνα για ανθρωποκτονία μετά τον θάνατο του εργολάβου που είχε πέσει σε φρεάτιο οικοδομής

Newsroom

«Έφυγε» χθες (12/9) από τη ζωή ο 61χρονος που είχε βρεθεί βαριά τραυματισμένος σε φρεάτιο ασανσέρ κτιρίου στη Θεσσαλονίκη.

Στις 2 Σεπτεμβρίου είχε εντοπιστεί ο άτυχος άνδρας μέσα σε φρεάτιο ασανσέρ νεοαναγειρόμενης οικοδομής στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Ο 61χρονος νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ είχε καταγγείλει ότι βρέθηκε στο σημείο επειδή κάποιοι του επιτέθηκαν για να τον ληστέψουν.

Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ

Ο 61χρονος ήταν στη ΜΕΘ στο ΑΧΕΠΑ μέχρι χθες, όπου τελικά έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με το Mega, από την Αστυνομία, την οποία είχε καλέσει ο ίδιος, ερευνάται η καταγγελία του, ότι έπεσε θύμα ληστείας.

Μάλιστα η έρευνα ανοίγει, καθώς την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και εξετάζει το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 09:00, όταν ένας 60χρονος άνδρας κάλεσε το 100 λέγοντας πως έπεσε θύμα ληστείας και ότι οι ληστές τον έριξαν σε φρεάτιο της οικοδομής.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική, προκειμένου να ανασύρει τον 60χρονο από το φρεάτιο, καθώς και το ΕΚΑΒ, το οποίο τον είχε μεταφέρει στο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία είχε εντοπίσει στο φρεάτιο δύο τσάντες.

Η μία περιείχε το ποσό των 1.800 ευρώ, κάρτες, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα του 60χρονου, ενώ στην άλλη τσάντα εντοπίστηκε συσκευή αναγνώρισης πλαστών χαρτονομισμάτων.

Θεσσαλονίκηνεκρόςειδήσεις τώρα