Ελλάδα|14.09.2024 13:55

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 46χρονος που παρέσυρε γονείς και παιδί στη Θέρμη - «Είχα πιει ένα ποτηράκι τσίπουρο»

Newsroom

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον των ανακριτικών Αρχών ο 46χρονος οδηγός που το πρωί της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε ένα ζευγάρι που περπατούσε μαζί με το δύο ετών παιδί του, στην περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο 46χρονος στην απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε την επικινδυνότητα της στροφής και του δρόμου όπου έγινε η παράσυρση, ότι είχε πιει ένα ποτηράκι τσίπουρο και ότι πήγαινε για ψώνια, όπως μεταδίδει το thestival.gr.

Το χρονικό της παράσυρσης της οικογένειας

Το τροχαίο έγινε γύρω στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας παρέσυρε και τραυμάτισε τα τρία άτομα στη συνδετήρια οδό της ΕΟ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

Ο 46χρονος είχε τεθεί υπό κράτηση και την επόμενη μέρα οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης από άτομο που δεν είναι σε θέση να οδηγήσει λόγω αλκοόλ με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων και την πλημμελληματικού χαρακτήρα της σωματικής βλάβης κατά συρροή.

Η 34χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε από το ΙΧ που οδηγούσε ο 46χρονος, βρισκόταν στον πέμπτη μήνα της κύησής της. Το πρωί της Παρασκευής, έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε.

Θεσσαλονίκηπαράσυρσηειδήσεις τώρα