Ελλάδα|16.09.2024 16:33

Επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών φέρεται να φωτογράφιζε ανήλικη - Πώς έγινε αντιληπτός

Newsroom

Στο κρατητήριο διανυκτέρευσε επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, που σύμφωνα με καταγγελία, φωτογράφιζε ανήλικη χωρίς τη συναίνεση της. 

Την περασμένη Παρασκευή η 15χρονη, ο πατέρας της και ένας φίλος του βρίσκονταν σε ένα αναψυκτήριο στην περιοχή Μαρκάτου. Παρέα νεαρών είδαν ότι ο καθηγητής τραβούσε φωτογραφίες το ανήλικο κορίτσι και του ζήτησαν εξηγήσεις.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας, με τον πατέρα της ανήλικης να καταθέτει μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βάρος του επίκουρου Καθηγητή.

Το περιβάλλον του πατέρα, σύμφωνα με το pelop, υποστηρίζει ότι τόσο ο επίκουρος καθηγητής όσο ο αρμόδιος αξιωματικός επιχείρησαν να δώσουν ένα τέλος στην υπόθεση για να μην εκκινήσει η αυτόφωρη διαδικασία. Ωστόσο, ο ίδιος ήταν ανένδοτος κι έτσι επίκουρος καθηγητής αφού πέρασε τη νύχτα στο κελί,  το Σάββατο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Τελικά, ο εισαγγελέας, κρίνοντας ελλιπή τη δικογραφία τον άφησε ελεύθερο.

Πάντως, το κινητό τηλέφωνο του κατασχέθηκε και πρόκειται να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας για να εξεταστεί το περιεχόμενό του. 

ανήλικηΠανεπιστήμιο Πατρώνφωτογραφίεςειδήσεις τώρα