Ελλάδα|17.09.2024 13:00

Βόλος: Με διαμπερές τραύμα στο κρανίο ο 69χρονος - Αναζητούν τον γιο του

Newsroom

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο με έναν 40χρονο να χτυπά δυο φορές με ψαροντούφεκο τον 69χρονο πατέρα του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρισας και φέρει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι.

Το περιστατικό έγινε το πρωί, της Τρίτης σε οικία επί των οδών Περραιβού – Γαλλίας στον Βόλο, όπου πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία, ενώ ο δράστης, εξαφανίστηκε και αναζητείται.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πατέρας και γιος είχαν συνεχείς καυγάδες, ενώ ο πατέρας έχει περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αφαιρεθεί το κομμάτι της τρίαινας που έχει διαπεράσει το κρανίο του. Παράλληλα, η Aστυνομία αναζητά τον 40χρονο γιο του τράπηκε σε φυγή, μετά την επίθεση στον πατέρα του.

Το χρονικό

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, γιος και πατέρας μάλωσαν, και τότε ο 40χρονος πήρε το ψαροντούφεκο και κατάφερε στον πατέρα του ένα χτύπημα στο στήθος. Ο άνδρας έβγαλε το καμάκι, ενώ όπλισε ξανά και έριξε και δεύτερη βολή, τον πέτυχε πίσω από το αυτί, με αποτέλεσμα το καμάκι να βγει από την άλλη πλευρά του κρανίου.

Στο σπίτι μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του κατά τη μεταφορά.

Στο νοσοκομείο έσπευσαν πυροσβέστες για να βγάλουν το καμάκι του ψαροντούφεκου από το κεφάλι του 69χρονου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πυροσβέστες έκοψαν το καμάκι σε δύο σημεία.

Βόλοςνοσοκομείο Λάρισαςψαροτουφεκάςειδήσεις τώρα