Ελλάδα|17.09.2024 15:47

Νίκος Λύτρας: Πέθανε στα 47 του ο δικηγόρος και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ - Συλλυπητήρια από στελέχη

Newsroom

Πέθανε, σε ηλικία 47 ετών ο δικηγόρος και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Λύτρας. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στη θλίψη το κόμμα.

Ο Νίκος Λύτρας, ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νότιου Τομέα, με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ιωακειμίδη και τον συνδυασμό «Αττικός Κύκλος».

Συλλυπητήρια από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ 

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Παππάς έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Γιατί ρε Νίκο; Γιατί; Δεν υπάρχουν λόγια. Αντίο σύντροφε αγαπημένε».

 

«27 χρόνια αδέρφια. Πανεπιστήμιο, δικηγορία, αριστερά… Χαρές, αγωνίες, φόβοι… Αλλά πάντα μια σταθερά στο πλευρό όλων των φίλων σου. Θα μου λείψεις Νικόλα. Αλλά τουλάχιστον θα ξαναβρείς την αγαπημένη μας Ευαγγελία, το μωρό σου, και θα χαμογελάσεις ξανά», ανέφερε σε μήνυμά του και ο Γιώργος Βασιλειάδης.

«Μόλις πληροφορήθηκα ότι ο Νίκος Λύτρας μας άφησε. Θα μας λείψεις, Σύντροφε. Κρατώ το αγωνιστικό σου πνεύμα, την ειλικρινή σου αγωνία και το πηγαίο χιούμορ σου. Από σήμερα το κόμμα στα Νότια είναι πιο φτωχό. Συλλυπητήρια στην οικογένεια…», σημείωσε από την πλευρά του ο Γιάννης Βουλγαράκης.

 

«Θα μου λείψεις πολύ Νίκο. Για τα γέλια και τις ιστορίες σου, για την αγάπη σου για τους φίλους και τους συνοδοιπόρους, για όλα αυτά που σε έκαναν έναν μοναδικό άνθρωπο και ένα σπουδαίο σύντροφο», ανέφερε η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

 

θάνατοςΣΥΡΙΖΑδικηγόροςειδήσεις τώρα