Ελλάδα|17.09.2024 18:20

Ρέθυμνο: Ανατροπή στην απόπειρα δολοφονίας του κτηνοτρόφου – Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές

Newsroom

Σε άλλη κατεύθυνση στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της άγριας δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 69χρονου κτηνοτρόφου στο χωριό Βιλανδρέδο του Ρεθύμνου.

Την ώρα που ο κτηνοτρόφος βγήκε από τη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του οι Αρχές εξετάζουν ένα νέο σενάριο, αναφορικά με τα κίνητρα της επίθεσης που δέχθηκε ο άτυχος άνδρας.

Αρχικά, θεωρήθηκε ότι η επίθεση ήταν συνέχεια της βεντέτας που υπήρχε και ότι σχετιζόταν με την άρνηση του κτηνοτρόφου για σασμό μεταξύ των οικογενειών που είχαν τη διένεξη που είχε ως αποτέλεσμα την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχθηκε ο γιος του στις αρχές Αυγούστου.

Ποια ήταν τα κίνητρα του δράστη

Οι Αρχές εκτιμούν πλέον ότι η επίθεση σχετίζεται με μια διένεξη, μη προσδιορισμένη, που δεν έχει φτάσει στην αστυνομία. Έχουν εντοπίσει ωστόσο τι μπορεί να συμβαίνει και φέρονται να γνωρίζουν κάποια πράγματα, καθώς έχουν συγκεντρωθεί αρκετά στοιχεία και σε σχέση με την ταυτότητα και τις κινήσεις του δράστη.

Παράλληλα, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην κτηνοτροφική μονάδα όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνονται καρέ – καρέ οι κινήσεις του δράστη.

επίθεσηκτηνοτρόφοςειδήσεις τώραΚρήτηΡέθυμνοειδήσεις