Ελλάδα|17.09.2024 18:00

Φωτιά τώρα στις εγκαταστάσεις της Motor Oil

Newsroom

Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και κάποια ώρα στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κινητοποίηση των Αρχών στο σημείο είναι μεγάλη, καθώς έχουν σπεύσει εννέα οχήματα και 30 πυροσβέστες.

Σημειώνεται ότι οι δυνάμεις πυρόσβεσης κλιμακώνονται, ενώ σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, έχει δοθεί εντολή να φτάσουν στο σημείο τρία πυροσβεστικά ελικόπτερα κι αν χρειαστεί να κάνουν ρίψεις νερού και στις εγκαταστάσεις της Motor Oil. 

Στο σημείο έχουν φτάσει και δύο ασθενοφόρα προληπτικά, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή εγκαυματίες.

Υπάρχουν πληροφορίες πως η φωτιά ξεκίνησε μετά από εκρήξεις που ακούστηκαν σε σωληνώσεις, η πληροφορία ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί. 

Λόγω της πυρκαγιάς σε χώρο των διυλιστηρίων της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους, πραγματοποιείται διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών -Κορίνθου.

Η διακοπή είναι από το ύψος του κόμβου Αγίων Θεοδώρων έως το ύψος των διοδίων Καλαμακίου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Hellenic Train: Διακόπτονται τα δρομολόγια στην Κόρινθο

Διακοπή κυκλοφορίας του προαστιακού στο τμήμα μεταξύ Κινέτας - Κορίνθου, εξαιτίας πυρκαγιάς στη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, ανακοίνωσε η Hellenic Train. Νωρίτερα με εντολή της Πυροσβεστικής και του ΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 1324 παραμένει στον σταθμό της Κινέτας και η αμαξοστοιχία 1327 παραμένει στον σταθμό της Κορίνθου. Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.

Ήχησε το 112

Σημειώνεται ότι λόγω της φωτιάς ενεργοποιήθηκε και το 112 το οποίο έστειλε στους πολίτες το παρακάτω μήνυμα: Σε εξέλιξη πυρκαγιά εντός των εγκαταστάσεων της Motor Oil. Απομακρυνθείτε από την περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών.

Πηγή φωτο/βίντεο: Πυρκαγιά Ενημέρωση/FB

φωτιάφωτιά τώραMotor Oilειδήσεις τώρα