Ελλάδα|17.09.2024 19:44

Απόστολος Λύτρας: Θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τη Σοφία Πολυζωγοπούλου

Newsroom

Στην καθημερινότητά του επιχειρεί να επιστρέψει ο Απόστολος Λύτρας, έπειτα από την αποφυλάκισή του, για την πολύκροτη υπόθεση με τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Την ίδια στιγμή, ο γνωστός ποινικολόγος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει αίτηση διαζυγίου και ο λόγος είναι πως διερράγησαν οι σχέσεις του με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με το MEGA, δεν έχει καταφέρει να δει και να μιλήσει με την ανήλικη κόρη του και αναμένεται να καταθέσει και μια αίτηση επικοινωνίας με το παιδί. Άλλωστε, και η Σοφία Πολυζωγοπούλου στο υπόμνημα που είχε καταθέσει για την αποφυλάκιση του Λύτρα ανέφερε πως πρέπει να βλέπει το παιδί.

Εμπόδιο τα περιοριστικά μέτρα στην επαγγελματική ζωή τους

Για τον ποινικολόγο ισχύουν περιοριστικά μέτρα μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και η συνύπαρξή τους στο Εφετείο ή την Ευελπίδων ίσως προκαλέσει προβλήματα αναφορικά με την ισχύ τους. Κι αυτό γιατί ο Απόστολος Λύτρας επιστρέφει στη δικηγορία και πλέον εξασκεί ξανά το επάγγελμά του. Το ίδιο συνεχίζει να πράττει και η Σοφία Πολυζωγοπούλου. Υπενθυμίζεται πως αποφυλακίστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου. Ήταν έγκλειστος στις φυλακές από τα μέσα Ιουνίου, ευρισκόμενος αρχικά στον Κορυδαλλό, ενώ μετά μεταφέρθηκε στην Κόρινθο, εξαιτίας της υπόθεσης ξυλοδαρμού της συζύγου του.

δικαστήριοΑπόστολος ΛύτραςειδήσειςΕυελπίδωνειδήσεις τώρα