Ελλάδα|17.09.2024 20:12

Βόλος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 69χρονος που δέχθηκε επίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο του

Newsroom

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 69χρονος άνδρας που δέχθηκε την Τρίτη (17/9) επίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο του στον Βόλο.

Ο 69χρονος, το κρανίο του οποίου διαπέρασε το καμάκι του ψαροντούφεκου από την μία πλευρά στην άλλη, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της μεταλλικής βέργας από τους νευροχειρουργούς του νοσοκομείου.

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Το πολύωρο χειρουργείο ολοκληρώθηκε, το καμάκι αφαιρέθηκε από το κεφάλι του και ο ασθενής βρίσκεται στη ΜΕΘ σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Ο 69χρονος είχε δεχθεί επίθεση με καμάκι και στο στήθος. Όταν έφτασε στο ΠΓΝΛ από το νοσοκομείο του Βόλου, όπου αρχικά είχε μεταφερθεί, υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση των ζωτικών του οργάνων και να εκτιμηθεί από τους γιατρούς το πώς θα προχωρήσουν.

Το χρονικό

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, γιος και πατέρας μάλωσαν, και τότε ο 40χρονος πήρε το ψαροντούφεκο και κατάφερε στον πατέρα του ένα χτύπημα στο στήθος. Ο άνδρας έβγαλε το καμάκι, ενώ όπλισε ξανά και έριξε και δεύτερη βολή, τον πέτυχε πίσω από το αυτί, με αποτέλεσμα το καμάκι να βγει από την άλλη πλευρά του κρανίου.

Στο σπίτι μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του κατά τη μεταφορά.

Στο νοσοκομείο έσπευσαν πυροσβέστες για να βγάλουν το καμάκι του ψαροντούφεκου από το κεφάλι του 69χρονου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πυροσβέστες έκοψαν το καμάκι σε δύο σημεία

νοσοκομείοΛάρισαΒόλοςψαροντουφεκάςειδήσειςειδήσεις τώρα