Ελλάδα|17.09.2024 22:35

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει γιος θύματος του οδηγού που παρέσυρε ζευγάρι και το 2χρονο παιδί τους - «Ζητούσε και τα ρέστα»

Newsroom

Στην εντατική νοσηλεύεται το ζευγάρι που χτυπήθηκε από μεθυσμένο οδηγό πριν από επτά ημέρες στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάσταση τους «σταθερά κρίσιμη», ενώ η γυναίκα έχει χάσει το έμβρυο που κυοφορούσε.

Ο 46χρονος που έχει προφυλακιστεί είχε εμπλακεί ξανά στο παρελθόν και σε άλλο τροχαίο ατύχημα, όταν είχε παρασύρει μια ηλικιωμένη γυναίκα. Μάλιστα ο γιος της 77χρονης, τότε, γυναίκας περιγράφει στον ΑΝΤ1 την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο οδηγός, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ζητούσε και τα ρέστα».

«Σαν να βρισκόταν σε άλλο κόσμο»

«Εκείνη τη μέρα ζητούσε και τα ρέστα, ότι τάχα φταίει η γυναίκα που περνούσε από τη διάβαση, ότι δεν έχει προτεραιότητα… Πουλούσε τρέλα, σαν να βρισκόταν σε άλλο κόσμο. Και μετά κατάλαβα, μου είπαν οι αστυνομικοί ότι ήταν υπό την επήρεια και λέω “αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει πάλι να κάνει το ίδιο, σκοτώνει κόσμο”», αναφέρει ο γιος της 77χρονης. «Σκέφτηκα τη μητέρα μου, σκέφτηκα τους ανθρώπους αυτούς, που έχουν χάσει το παιδάκι τους…. Να γίνουν καλά, να έχουν γρήγορη ανάρρωση», προσθέτει.

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, η 81χρονη γυναίκα συνεχίζει να ταλαιπωρείται σωματικά και ψυχολογικά από το τροχαίο που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

Θεσσαλονίκητροχαίοπαράσυρσηειδήσειςειδήσεις τώρα