Ελλάδα|17.09.2024 22:51

Χαλκίδα: «Όποτε έπινε με χτυπούσε», συγκλονίζει η 19χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της

Newsroom

Τις στιγμές τρόμου που βίωσε περιέγραψε η 19χρονη, που ξυλοκοπήθηκε άγρια πριν από μερικούς μήνες από τον σύντροφο της στη Χαλκίδα.

Όπως είπε, είχαν βγει μαζί σε νυχτερινό κέντρο, όταν ο 23χρονος άρχισε να γίνεται επιθετικός. «Είχαμε πάει σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Είχε πιει αρκετά. Υπερβολικά θα έλεγα. Άρχιζε και ήταν πιο επιθετικός. Βγήκαμε από το μαγαζί, με τραβούσε και με έσπρωχνε», είπε χαρακτηριστικά. 

«Έβγαζα αίμα από το στόμα»

Τελικά, με τη βοήθεια ενός φίλου της διέφυγε, αλλά μόλις έφτασε στο σπίτι διαπίστωσε ότι ο 23χρονος την περίμενε εκεί. «Βρέθηκε ένας φίλος μου και με πήρε με το αμάξι του […]. Όταν πήγα πάνω στο σπίτι μου, είδα ότι η πόρτα του σπιτιού μου είχε σπάσει και με περίμενε μέσα. Μ’ έβαλε μέσα και κλείδωσε την πόρτα κι άρχισε να χτυπάει παντού. Άρχισα να βγάζω πολύ αίμα από το στόμα. Κάποια στιγμή πήρε ένα μαχαίρι και με κυνηγούσε με αυτό στο σπίτι».

«Όποτε έπινε με χτυπούσε»

Η 19χρονη εξομολογήθηκε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που την κακοποιούσε και περιέγραψε τον δράστη ως χειριστικό. «Όποτε έπινε, με χτυπούσε. Είχα προσπαθήσει πολλές φορές να του πω να χωρίσουμε εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του και δεν μπορούσε να το δεχθεί. Άνθρωποι γύρω μου έβλεπαν τα σημάδια και προσπαθούσα να τα μπαλώσω. Πίστευα κάθε απειλή του, αν δεν πήγαινα με τα νερά του».

κακοποίησηενδοοικογενειακή βίαΧαλκίδαειδήσεις τώρα