Ελλάδα|18.09.2024 08:15

Βόλος: Αφαίρεσαν το καμάκι από το κεφάλι του 69χρονου που δέχτηκε επίθεση από τον γιο του

Newsroom

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η επίθεση ενός 40χρονου στον 69χρονο πατέρα του, με ψαροντούφεκο.

Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Το χρονικό

Η επίθεση σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στην περιοχή των οδών Περραιβού και Γαλλίας στον Βόλο.

Ο 40χρονος γιος, μετά από έντονο καβγά με τον πατέρα του, άρπαξε το ψαροντούφεκο και κατάφερε δύο σοβαρά χτυπήματα στον 69χρονο. Η πρώτη βολή τον τραυμάτισε στο στήθος, ενώ στη δεύτερη, το καμάκι διαπέρασε το κρανίο του από την μία πλευρά στην άλλη, πίσω από το αυτί.

Παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων, ο 69χρονος παρέμεινε συνειδητός και είχε επαφή με το περιβάλλον, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στους διασώστες που έσπευσαν στο σημείο. Άμεσα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου παρενέβησαν οι πυροσβέστες για να κόψουν το μεταλλικό καμάκι σε δύο σημεία.

Η κατάσταση της υγείας του 69χρονου

Στη συνέχεια, ο 69χρονος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καμακιού από το κεφάλι του.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος στην εξαφανίστηκε αμέσως μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και έχει ιστορικό νοσηλειών.

ΜΕΘεπίθεσηνοσοκομείοτραυματισμόςΒόλοςενδοοικογενειακή βίαειδήσεις τώρα