Ελλάδα|25.09.2024 14:32

Γλυφάδα: Ερευνάται ο ρόλος ενήλικα με τατουάζ στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης

Newsroom

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον αδιανόητης αγριότητας ξυλοδαρμό της14χρονης στη Γλυφάδα, με τις αρχές να αναζητούν έναν νεαρό με τατουάζ στο λαιμό, την ώρα που ταυτοποιήθηκε κι ένα τρίτο άτομο που συμμετείχε στην επίθεση, μία 16χρονη. 

Την ίδια ώρα η μητέρα της μίας από τις δύο μαθήτριες που συνελήφθησαν, ισχυρίστηκε η κόρη της είναι άριστη μαθήτρια και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για ανάλογες συμπεριφορές στο παρελθόν: «Το παιδί μου δεν εμπλέκεται πουθενά. Υπάρχουν βίντεο που το αποδεικνύουν. Η αλήθεια θα λάμψει», είπε μιλώντας στο STAR.

Γλυφάδα: Αναζητούν ενήλικα με τατουάζ

Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ένας εργαζόμενος της στη Δημοτική Αστυνομία είδε τον νεαρό να παρακινεί τις ανήλικες μαθήτριες να χτυπήσουν τη 14χρονη. Μάλιστα όταν τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό, δέχθηκε κι εκείνος επίθεση

Ο εργαζόμενος έκανε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία συνέλαβε δύο μαθήτριες που αναγνώρισε η 14χρονη και τους γονείς τους.  Οι δύο μαθήτριες της είχαν επιτεθεί και στο παρελθόν και της είχαν κάνει bullying.

Το βράδυ του Σαββάτου η 14χρονη είχε πάει στη Γλυφάδα με την παρέα της. Κάποιος της είπε ότι την έψαχναν οι συμμαθήτριές της, οι οποίες την παρέσυραν σε ένα απομονωμένο στενό κι εκεί της επιτέθηκαν.

Αρχικά την έβρισαν και την απείλησαν και στη συνέχεια άρχισαν να τη χτυπούν με γροθιές στο πρόσωπο και κλωτσιές.

Γλυφάδαξυλοδαρμόςμαθήτριαειδήσεις τώρα