Ελλάδα|26.09.2024 08:10

Γλυφάδα: Οι στιγμές πριν τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης και η αναφορά για ενήλικα υποκινητή

Newsroom

Νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως από τον αδιανόητης αγριότητας ξυλοδαρμό της14χρονης στη Γλυφάδα, με τις αρχές να αναζητούν έναν νεαρό με τατουάζ στο λαιμό, την ώρα που ταυτοποιήθηκε κι ένα τρίτο άτομο που συμμετείχε στην επίθεση, μία 16χρονη. 

Στο νέο βίντεο που φέρνει στο φως το STAR, φαίνεται ομάδα νεαρών λίγη ώρα πριν το άγριο επεισόδιο να έχει συγκεντρωθεί σε περίπτερο μπροστά από το στενό της επίθεσης. Φορούν μαύρα και περιμένουν όλοι στο ίδιο σημείο.

Γλυφάδα: Αναζητούν ενήλικα με τατουάζ

Έναν νεαρό άνδρα με τατουάζ στον λαιμό άνω των είκοσι ετών, αναζητά η Αστυνομία τις τελευταίες ώρες ερευνώντας τον ρόλο του στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης.

Ο άντρας δεν δίστασε να τα βάλει και με αστυνομικό του Δήμου ο οποίος είδε τον νεαρό να παρακινεί τις ανήλικες μαθήτριες να χτυπήσουν τη 14χρονη. Μάλιστα όταν τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό, δέχθηκε κι εκείνος επίθεση. «Φάνηκε να ενοχλείται και ήρθε προς το μέρος μου απειλητικά. Άρχισα να τoυς φωνάζω. Ήταν απανωτά τα χτυπήματα...» είπε στο STAR ο αστυνομικός του Δήμου Γλυφάδας.

«Κάποια στιγμή εμφανίστηκε στο σημείο ένας ενήλικος άνδρας ο οποίος είπε "είναι η αστυνομία εδώ", ότι αυτός είναι αστυνομικός, δεν θυμάμαι καλά καθώς ήμουν ζαλισμενη από τα χτυπήματα, και έτσι κατάφερα να διαφύγω» είπε η 14χρονη.

Ο εργαζόμενος έκανε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία συνέλαβε δύο μαθήτριες που αναγνώρισε η 14χρονη και τους γονείς τους.  Οι δύο μαθήτριες της είχαν επιτεθεί και στο παρελθόν και της είχαν κάνει bullying.

Το βράδυ του Σαββάτου η 14χρονη είχε πάει στη Γλυφάδα με την παρέα της. Κάποιος της είπε ότι την έψαχναν οι συμμαθήτριές της, οι οποίες την παρέσυραν σε ένα απομονωμένο στενό κι εκεί της επιτέθηκαν.

Αρχικά την έβρισαν και την απείλησαν και στη συνέχεια άρχισαν να τη χτυπούν με γροθιές στο πρόσωπο και κλωτσιές.

Τέσσερις μέρες μετά την επίθεση, άφαντη παραμένει η 16χρονη που σύμφωνα με την κατάθεση του ανήλικου θύματος πρόκειται για τη νεαρή που την πέταξε στο έδαφος και τη χτυπούσε χωρίς έλεος.  Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία οριστικής αποβολής της μίας δράστιδας από το δημόσιο σχολείο που πήγαινε μαζί με το θύμα, ενώ συζητήσεις γίνονται και στο ιδιωτικό σχολείο της δεύτερης εμπλεκόμενης.

ειδήσεις τώραΓλυφάδαξυλοδαρμός