Ελλάδα|27.09.2024 10:04

Ερμιόνη: Έπαιζαν «κουρείο» ισχυρίζεται ο 17χρονος που έβγαλε φαλτσέτα σε 12χρονο στο σχολείο

Newsroom

Τον αδιανόητο ισχυρισμό πως έπαιζαν το «παιχνίδι του κουρείου» κάνει ένας από τους 17χρονους που έβγαλε φαλτσέτα και ξύρισε έναν 12χρονο, παίρνοντάς του και τα 2 ευρώ που είχε πάνω του το παιδί, στο προαύλιο του σχολείου στην Ερμιόνη.

«Η θέση του εντολέα μου είναι σαφής και κατηγορηματική από την αρχή», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου κατηγορούμενου μιλώντας στο MEGA. «Επεσήμανε ότι όλα συνέβησαν στο πλαίσιο ενός αστεϊσμού, ο οποίος ενδεχομένως ξέφυγε των προβλεπόμενων ορίων, όπως έχει γίνει ξανά στο παρελθόν σε τέτοιου είδους ηλικίες λόγω της ανωριμότητας», αναφέρει ο κ. Δελής.

«Θέλει να γίνει κομμωτής ο 17χρονος» 

«Δεν επιθυμούσε να τρομάξει κανέναν και η φαλτσέτα, τη μέρα που έλαβε χώρα το συμβάν, ευρέθη συμπτωματικά στα πράγματά του και από παραίνεση άλλου συμμαθητή, έπαιξαν το ‘παιχνίδι του κουρείου’. Επειδή ο εντολέας μου κατά τις εξωσχολικές του δραστηριότητες έχει μια ροπή στην κομμωτική και επιθυμεί να ακολουθήσει αυτόν τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την προηγούμενη ημέρα είχε κάνει κάποιο κούρεμα, είχε μείνει στην τσάντα του», είπε ακόμη.

Μάλιστα, για το γεγονός πως έκλεψαν τα 2 ευρώ του παιδιού, ο δικηγόρος σχολίασε πως: «Αυτό έγινε εν είδη αστεϊσμού στα πλαίσια του παιχνιδιού».

Σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων ο ανήλικος δράστης 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας, διετάχθη ο περιορισμός του σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων. 

Ερμιόνησχολείοσχολικός εκφοβισμόςεπίθεσηειδήσεις τώραbullying