Ελλάδα|27.09.2024 13:20

Αργολίδα: Προφυλακίστηκε ο 17χρονος που ξύρισε με φαλτσέτα 12χρονο στην Ερμιόνη

Newsroom

Το απόγευμα της Πέμπτης (26/9) απολογήθηκαν στα Δικαστήρια Ναυπλίου, οι δύο 17χρονοι μαθητές που επιτέθηκαν με φαλτσέτα εναντίον 12χρονου στο Γυμνάσιο - Λύκειο της Ερμιόνης στην Αργολίδα.

Αργά το βράδυ, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο ένας 17χρονος -που είχε τη φαλτσέτα- προφυλακίστηκε, ενώ ο άλλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, μεταδίδει το argolika.gr.

Συνελήφθησαν και οι γονείς των δύο 17χρονων, ηλικίας 46 και 47 ετών και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους. Οι γονείς αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι.

«Θέλει να γίνει κομμωτής ο 17χρονος» 

«Δεν επιθυμούσε να τρομάξει κανέναν και η φαλτσέτα, τη μέρα που έλαβε χώρα το συμβάν, ευρέθη συμπτωματικά στα πράγματά του και από παραίνεση άλλου συμμαθητή, έπαιξαν το ‘παιχνίδι του κουρείου’. Επειδή ο εντολέας μου κατά τις εξωσχολικές του δραστηριότητες έχει μια ροπή στην κομμωτική και επιθυμεί να ακολουθήσει αυτόν τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την προηγούμενη ημέρα είχε κάνει κάποιο κούρεμα, είχε μείνει στην τσάντα του», είπε ακόμη.

Μάλιστα, για το γεγονός πως έκλεψαν τα 2 ευρώ του παιδιού, ο δικηγόρος σχολίασε πως: «Αυτό έγινε εν είδη αστεϊσμού στα πλαίσια του παιχνιδιού».

ΑργολίδαΕρμιόνηειδήσεις τώρα