Ελλάδα|28.09.2024 07:42

Χαλκιδική: Συνελήφθη με διεθνές ένταλμα ο «πιστολέρο» του beach bar – Είχε διαφύγει στο εξωτερικό

Newsroom

Μετά από ενάμιση μήνα συνελήφθη ο 32χρονος «πιστολέρο» που το βράδυ της 16ης Αυγούστου φέρεται να πρωταγωνίστησε σε ένοπλο επεισόδιο σε beach bar στον Χανιώτη Χαλκιδικής.

Ο 32χρονος, έπειτα από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου διαπιστώθηκε, ότι είχε διαφύγει στη Γερμανία.

Για αυτό το λόγο, υποβλήθηκε αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αναβαθμίστηκε σε ευρωπαϊκό.

Το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής της 16ης Αυγούστου, όταν ομάδα Βουλγάρων υπηκόων τραυμάτισαν για ασήμαντη αφορμή τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ φέρεται να είχαν πάνω τους και μαχαίρια και ρόπαλα. 

Μετά διάστημα λίγων λεπτών ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος 5-6 πυροβολισμοί και επικράτησε πανικός, με τον κόσμο να τρέχει να βγει από το κατάστημα.

Πέντε συλλήψεις - Αναζητείται το άτομο που πυροβόλησε 

Αφού έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της ΟΠΚΕ,  οι αστυνομικοί εισήλθαν στο κατάστημα όπου εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες σε πέντε άτομα, οι οποίοι κατόπιν υπόδειξης είναι αυτοί που επιτέθηκαν τον ιδιοκτήτη.

Δύο εξ αυτών, φέρουν τραύμα από πυροβόλο όπλο, ένας στο στήθος και ένας στο χέρι και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Ο ένας από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση.  Στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας οδηγήθηκε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί συνολικά πέντε άτομα, ενώ ένα άτομο που φέρεται να πυροβόλησε έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται

Στο χώρο εντοπίστηκαν μέχρι τώρα 4 κάλυκες.

beach barειδήσειςειδήσεις τώραΧαλκιδική