Ελλάδα|28.09.2024 21:02

Δολοφονία 68χρονου στην Κέρκυρα: Σύζυγος και θύμα είχαν αλληλομηνυθεί 4 φορές - Το χρονικό

Newsroom

Η ομολογία της συζύγου του 68χρονου στην Κέρκυρα, πως εκείνη του κατάφερε το θανατηφόρο χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο έβαλε τέλος στο θρίλερ που συγκλόνισε το νησί.

Το θύμα βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή Πέραμα της Κέρκυρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος είναι 49 χρόνων, υπήκοος Ρωσίας και το ζευγάρι έχει ένα παιδί, 11 ετών.

Η ανήλικη ήταν εκείνη που σε κατάσταση σοκ κάλεσε την αστυνομία κι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Συνεχείς καυγάδες

Τα τελευταία δύο χρόνια, δράστης και θύμα είχαν αλληλομηνυθεί τέσσερις φορές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Ο 69χρονος και η 48χρονη, σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας, ήταν εθισμένοι στο αλκοόλ.

Ο ιατροδικαστής Ιωάννης Αϊβαντίδης, ο οποίος εξέτασε τη σορό του άτυχου άνδρα, δήλωσε ότι ο θάνατος επήλθε από χτύπημα κάτω από την αριστερή κλείδα από ίσον τέμνων όργανο, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το χρονικό

Ο θανάσιμος τραυματισμός του 68χρονου έγινε περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα και η αστυνομία ενημερώθηκε από την ανήλικη κόρη του ζευγαριού μια ώρα αργότερα, όταν και αντιλήφθηκε τον τραυματισμένο πατέρα της.

Μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί και το ΕΚΑΒ στο σπίτι της οικογένειας, ο 68χρονος ήταν νεκρός.

Η 49χρονη σύζυγός του δεν ενημέρωσε τις αρχές, παρά μόνο φρόντισε να πετάξει τα ματωμένα ρούχα της κόρης της, και της ίδιας, αλλά και το φονικό μαχαίρι, σε κάδο απορριμμάτων κοντά στην οικία τους.

Η συζυγοκτόνος ομολόγησε το έγκλημα και ισχυρίστηκε ότι την πίεζε να συνευρεθούν ερωτικά και αυτή δεν ήθελε, και τότε θόλωσε και τον χτύπησε με το μαχαίρι.

θάνατοςέγκλημαειδήσειςειδήσεις τώραΚέρκυρασυζυγοκτόνος