Ελλάδα|30.09.2024 20:38

Βιασμός 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη: Κακοποίηση με στυλό ή μολύβι έδειξε η νέα ιατροδικαστική εξέταση

Newsroom

Κακοποίηση που προκλήθηκε από κάποιο αντικείμενο, στυλό ή μολύβι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, που έγινε στον 5χρονο, που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συνομήλικους του στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας του 5χρονου, τα άλλα παιδιά του επιτέθηκαν στο νηπιαγωγείο την ώρα του διαλείμματος.

Όπως αποκάλυψε το «Open Τώρα», επαληθεύτηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις ιατρών και ιατροδικαστών μετά τη δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση. «Σεξουαλική κακοποίηση δια οργάνου με στυλό ή μολύβι», ήταν το επίσημο πόρισμα.

Έτσι, φέρεται να φεύγει κάθε υπόνοια για οτιδήποτε άλλο, από το μυαλό των αστυνομικών, καθώς είχαν σκεφτεί κι άλλα ανατριχιαστικά σενάρια για τη συγκεκριμένη υπόθεση.


Διακόπηκε η δίκη

Την Τρίτη (1/10) θα συνεχιστεί η δίκη των νηπιαγωγών και των γονέων των 5χρονων, οι οποίοι συνελήφθησαν για τον βιασμό συνομήλικου τους μέσα στο νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα επικράτησε ένταση τόσο μέσα όσο και έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με το e-evros.gr ενώ όλοι περίμεναν πως θα δοθεί αναβολή για να μπορέσουν οι δικηγόροι θύματος και κατηγορουμένων να μελετήσουν τη δικογραφία και όλο το υλικό, υπήρξε άρνηση από το Δικαστήριο, αν και η Εισαγγελία συναινούσε επίσης στο αίτημα για αναβολή

Τελικά, όλα θα κριθούν αύριο Τρίτη (1/10), αφού πρώτα συζητηθεί το αίτημα για εξαίρεση της προέδρου. Εάν αλλάξει η πρόεδρος, το πιθανότερο είναι να δοθεί αναβολή στην εκδίκαση. Εάν όμως δεν γίνει δεκτό το αίτημα εξαίρεσης και παραμείνει, μάλλον θα προχωρήσει στη διαδικασία, παρά τις αντιρρήσεις των δικηγόρων.

Ποιες οι κατηγορίες

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο νηπιαγωγοί είναι της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ για τους τέσσερις γονείς έχει ασκηθεί δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Η καταγγελία περί βιασμού έγινε την Παρασκευή (28/09) από τον πατέρα του ανήλικου στην αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

σεξουαλική κακοποίησηΑλεξανδρούποληβιασμόςειδήσεις τώρακακοποίηση