Ελλάδα|01.10.2024 16:31

Σοκ στον Βόλο: 63χρονος πήγε για δουλειά και κατέρρευσε - Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση

Newsroom

Σοκ προκάλεσε στον Βόλο ο αιφνίδιος θάνατος ενός 63χρονου οικογενειάρχη, που κατέρρευσε ξαφνικά στο καρνάγιο το οποίο δούλευε στον Αλμυρό.

Πρόκειται για πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος το πρωί της Τρίτης (1/10) έφυγε από το σπίτι του και μετέβη στον Αλμυρό, όπου δούλευε σε καρνάγιο. Λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε να δουλεύει αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Αμέσως στο καρνάγιο σήμανε συναγερμός. Έσπευσαν δίπλα του οι συνάδελφοί του ενώ ασθενοφόρο που κλήθηκε από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού παρέλαβε τον 63χρονο και τον μετέφερε στη δομή.

Φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ο άτυχος άνδρας δούλευε χρόνια ως αυτοκινητιστής. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Πριν από λίγους μήνες κατέθεσε τα χαρτιά του για σύνταξη, συνέχιζε όμως να δουλεύει για να βοηθήσει την οικογένειά του. Σήμερα έμελλε να είναι το τελευταίο του μεροκάματο. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στις 11 το πρωί στα Κανάλια, ενώ αύριο αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

θάνατοςιατροδικαστήςειδήσειςειδήσεις τώραΒόλος