Ελλάδα|02.10.2024 10:39

Γλυφάδα: Τι λέει ο άνδρας που μπήκε στη μέση για να σώσει την 14χρονη - Ο περίεργος ρόλος του άνδρα με το τατουάζ

Newsroom

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, νέες μαρτυρίες έρχονται στη δημοσιότητα για το βράδυ που ομάδα περικύκλωσε το νεαρό κορίτσι και του επιτέθηκε.

Ενώ κόσμος περνούσε χωρίς να κάνει τίποτα μπροστά στις εικόνες ωμής βίας, ένας άνθρωπος μπήκε στη μέση για να σώσε την 14χρονη. Ο κ. Δημήτρης μίλησε στην ΕΡΤ για το σκηνικό ενώ αναφέρθηκαν και σε έναν ενήλικα με τατουάζ, που φαίνεται σε βίντεο να έχει κάποιο ρόλο.

«Το κορίτσι την χτυπούσε με κινήσεις που έδειχναν εμπειρία»

Όπως περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας: «Εμείς βρισκόμαστε με τη σύζυγο και τα παιδιά μας σε ένα παγκάκι εδώ δίπλα και τρώγαμε και παρακολουθούσαμε δέκα λεπτά. Είχαν μαζευτεί τα παιδιά και είχαν κάνει έναν κύκλο. Μισά αγόρια, μισά κορίτσια γύρω στα 30 – 40 άτομα. Και έδειχναν ότι προσπαθούσαν να λύσουν κάποιες διαφορές γιατί ήταν στη μέση του κύκλου 4 – 5 κοριτσάκια. Στην αρχή εμείς λέγαμε μήπως γυρνάνε κάποιου είδους βιντεοκλίπ γιατί βλέπαμε τα κινητά που τραβάγανε κάτι, κάτι ετοιμάζανε. Μέχρι που μου φωνάζει η γυναίκα μου σε μια στιγμή "τρέχα γιατί θα τη σκοτώσουν την κοπελίτσα". Γυρνάω και βλέπω να τη χτυπάει ένα κορίτσι. Το συγκεκριμένο παιδί χτυπήθηκε με άσχημο τρόπο, με κινήσεις που έδειχναν εμπειρία. Ήξερε πώς να χτυπήσει και παρενέβη για να σταματήσω αυτή την κατάσταση».

«Μου έκανε εντύπωση ένας άνδρας που ήταν εκεί – Του ζήτησα τον λόγο»

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως: «Ανάμεσά τους υπήρχε κάποιος μεγάλης ηλικίας που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Εγώ τον έκανα γύρω στα 25 ή εκεί τριγύρω και του ζήτησα τον λόγο. “Εσύ τι κάνεις; Γιατί δεν παρεμβαίνεις;” Μου απάντησε “Δεν βλέπεις καλά. Προσπαθώ να τους χωρίσω”».

«Στη συνέχεια κινήθηκαν κατά πάνω μου νευριασμένοι. Άρχισα να φωνάζω ότι είμαι αστυνομικός και ότι έχω καλέσει να έρθουν ενισχύσεις. Και τότε το έβαλαν στα πόδια», σημείωσε.

ξυλοδαρμόςεπίθεσηΓλυφάδαειδήσεις τώρα