Ελλάδα|02.10.2024 14:30

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Διεκόπη η δίκη - Απουσίαζε από το δικαστήριο η σπιτονοικοκυρά

Newsroom

Για τις 7 Οκτωβρίου διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου με κατηγορούμενες τη μητέρα της, την αδελφή της και τη σπιτονοικοκυρά της.

Στο εδώλιο βρέθηκαν η μητέρα και η αδελφή της 23χρονης, ενώ απουσίαζε η σπιτονοικοκυρά και βασική κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία, η οποία δήλωσε μέσω εγγράφου πως δεν διαθέτει δικηγόρο.

«Τη θέλουμε εδώ, ζητώ τη μεταγωγή της από τις φυλακές», είπε η συνήγορος προς υποστήριξη της κατηγορίας που εκπροσωπεί τον πατέρα του θύματος, Βούλα Δημητριάδου, με το δικαστήριο να κάνει δεκτό το αίτημά της και να διατάσσει τη μεταγωγή της κατηγορούμενης στην επόμενη συνεδρίαση, αναφέρει το dikastiko.gr. 

Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι τρεις γυναίκες

Οι τρεις κατηγορούμενες αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση διά ενέργειας και με παράλειψη, εμπορίας ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, διακοπής κύησης σε βαθμό κακουργήματος, επικίνδυνης σωματικής βλάβης αδύναμου ατόμου, απλής σωματική βλάβης κατά συρροή και συνέργειας σε εμπορία ανθρώπων.

Το τελευταίο αδίκημα αφορά στη σπιτονοικοκυρά, διότι η 23χρονη όταν δολοφονήθηκε κυοφορούσε το τέταρτο παιδί της.

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη των φερόμενων ως δραστών μετά τη μήνυση του πατέρα της 23χρονης, για την οποία ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση.

κατηγορίεςδικαστήριοδολοφονίαΚυψέληειδήσεις τώρα