Ελλάδα|02.10.2024 21:35

Χανιά: Επτά συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό μαθητή σε σχολείο – Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων

Newsroom

Για πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος συμμαθητή τους συνελήφθησαν σήμερα δύο ανήλικοι μαθητές στα Χανιά. Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε ακόμα, τους γονείς των δύο ανήλικων, με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας τους, αλλά και τον διευθυντή του σχολείου όπου συνέβη το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού ενός 15χρονου παιδιού.

Οι δύο ανήλικοι συλληφθέντες, σύμφωνα με τα στοιχεία της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, προκάλεσαν την Τρίτη (01/10) σωματική βλάβη σε ανήλικο συμμαθητή τους 15 ετών, ευρισκόμενοι στο ίδιο χώρο σχολικής μονάδας στα Χανιά. Τα τρία εμπλεκόμενα παιδιά βρίσκονταν στον ίδιο χώρο σχολικής μονάδας.  Και, αφότου ενεπλάκησαν σε φραστικό επεισόδιο, οι προχώρησαν στη χρήση σωματικής βίας. Οι δύο συλληφθέντες χτύπησαν τον 15χρονο προκαλώντας τον τραυματισμό του. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε για μία ημέρα στο νοσοκομείο Χανίων με χτυπήματα στον κορμό του σώματος.

 Συλλήψεις και για τους γονείς

Εκτός των δύο ανήλικων μαθητών συνελήφθησαν οι τέσσερις κηδεμόνες τους αλλά και ο διευθυντής του σχολείου στο οποίο σημειώθηκε το περιστατικό. Σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων. Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων. Ο 15χρονος μαθητής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο .

ΧανιάσυλλήψειςανήλικοιΕλληνική Αστυνομίααστυνομίαξυλοδαρμόςειδήσεις τώρα