Ελλάδα|05.10.2024 17:40

Κρήτη: Σοκαριστικό βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό 40χρονης από τον πρώην σύζυγό της

Newsroom

Τη Δευτέρα αναμένεται να εκδικαστεί το απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που συνέβη στις 13 Σεπτεμβρίου 2024, έξω από το Δημαρχείο, στις Βρύσες Αποκορώνου, στην Κρήτη.

Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο

Σε βίντεο – ντοκουμέντο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, φαίνεται ο πρώην σύζυγος της 40χρονης δημοτικής υπαλλήλου, να επιχειρεί να αρπάξει παιδί τους από τα χέρια της μητέρας του για να το πάει - όπως ισχυρίστηκε - στο σχολείο. Η γυναίκα προσπάθησε να τον αποτρέψει και τότε εκείνος, τη γρονθοκόπησε άγρια.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα, ότι όταν ο πατέρας πλησιάζει και αγκαλιάζεται με το παιδί του, η μητέρα δεν παρεμβαίνει, αντίθετα, δίνει χρόνο στον πατέρα να του μιλήσει. Όταν ο 40χρονος παίρνει το παιδί από το χέρι και αρχίζει να απομακρύνεται πεζός -όχι από το πεζοδρόμιο, αλλά μέσα στον δρόμο- η μητέρα του 4χρονου επιχειρεί να πάρει το παιδί.

Τότε ξεσπάει το περιστατικό βίας με τον 40χρονο, σέρνοντας αρχικά το παιδάκι από το χέρι να κλωτσάει και να χτυπάει την πρώην σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια το παιδάκι βρίσκεται πεσμένο, δίπλα στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου, που ευτυχώς δεν έτρεχε γρήγορα.

Το τραυματικό αλλά και επικίνδυνο για τη σωματική και ψυχική ακεραιότητα του νηπίου επεισόδιο, λήγει χάρη στην παρέμβαση των δημοτικών υπαλλήλων.

ξυλοδαρμόςΚρήτηενδοοικογενειακή βίαειδήσεις τώρα