Ελλάδα|07.10.2024 08:53

Λάρισα: 27χρονος ποδοσφαιριστής ο οδηγός που απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο

Newsroom

Ένας 27χρονος ποδοσφαιριστής, ο Χρήστος Κερμελίδης είναι ο οδηγός που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο που σημειώθηκε έξω από τη Λάρισα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πώς έγινε το τροχαίο 

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 6 το πρωί της Κυριακής, κοντά στη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου, όταν το όχημα Ι.Χ. που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού.

Η σφοδρή πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί αμέσως στις φλόγες, εγκλωβίζοντας τον οδηγό, ο οποίος δεν κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και απανθρακώθηκε επί τόπου. Παρά την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, δεν κατέστη δυνατό να απεγκλωβιστεί ο οδηγός πριν η φωτιά καταστρέψει ολοσχερώς το όχημα.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος και τις συνθήκες υπό τις οποίες το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του.

Συλλυπητήρια από την ομάδα του 

Ο άτυχος αγωνιζόταν την περσινή χρονιά με τα χρώματα του Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ φέτος είχε πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Φύλλου Καρδίτσας.

«Σύσσωμη η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων εκφράζει την θλίψη της και τα ειλικρινή, βαθιά και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και τους φίλους του Χρήστου Κερμελίδη o oποίος έφυγε τόσο άδικα και απροσδόκητα σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Στην κηδεία του θα παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ομάδας μας ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι στην μνήμη του» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα του 27χρονου.

Λάρισατροχαίο δυστύχημαειδήσεις τώρανεκρός