Ελλάδα|07.10.2024 19:25

Κρήτη: Έξι τροχαία ατυχήματα μέσα σε λίγες ώρες - Στη ΜΕΘ πολυτραυματίας

Newsroom

Όχι ένα όχι δυο, αλλά έξι τροχαία ατυχήματα καταγράφηκαν μόνο σήμερα, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, στην Κρήτη, και μάλιστα μέσα σε λίγες ώρες.

Έξι ατυχήματα μέσα σε λίγες ώρες

Σύμφωνα με το cretalive, το σοβαρότερο ατύχημα συνέβη στις Μουρνιές Χανίων, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο 63χρονος αναβάτης της μηχανής. Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, με την κατάστασή του να κρίνεται κρίσιμη.

Λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε ακόμη ένα τροχαίο στα Χανιά, στην οδό Αγίων Πάντων, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο 31χρονος δικυκλιστής, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στα κάτω άκρα.

Γύρω στις 4:30 υπήρξε νέα κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο, για δύο τροχαία με διαφορά λίγων λεπτών. Στο πρώτο περιστατικό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο γυναίκες ηλικίας 35 και 16 ετών ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένες, όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν συγκρούστηκε με ΙΧ στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου. Το δεύτερο περιστατικό καταγράφηκε στο δρόμο προς Καμιλάρι, με έναν 64χρονο τουρίστα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος.

Ακόμη ένα τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή στην οδό Γογονή στα Χανιά. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από όπου παρέλαβε μια 30χρονη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα στα πόδια.

Τέλος στο νοσοκομείο διακομίσθηκε ένας 52χρονος, φέροντας τραύματα σε πόδι και χέρι, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο με μηχανή. Το ατύχημα σημειώθηκε στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα έξω από το εργατικό κέντρο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής.

ειδήσεις τώρατροχαίο ατύχημαΚρήτηΧανιά