Ελλάδα|08.10.2024 11:46

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη επειδή τον κατήγγειλε η σύζυγός του ότι τη χτύπησε - Τσακώθηκαν για ένα... μπότοξ

Newsroom

Στα δικαστήρια κατέληξε ζευγάρι μετά από έντονο καβγά που είχαν για ένα μπότοξ.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το STAR το βράδυ της Περασμένης Παρασκευής ο σύζυγος υποψιάστηκε ότι η 38χρονη είχε κάνει μπότοξ το πρωί της ίδιας μέρας και δε συμφωνούσε με την ενέργεια αυτή. Ξεκίνησε έτσι ένας λεκτικός καβγάς, ο οποίος όμως ξέφυγε, με αποτέλεσμα η γυναίκα να ειδοποιήσει την αστυνομία και να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, δείχνοντας μια μελανιά που είχε στο πρόσωπό της.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απλή σωματική βλάβη. Η 38χρονη κατέθεσε τελικά στο δικαστήριο ότι ο σύζυγός της δεν είχε ασκήσει σωματική βία σε βάρος της και ότι εκείνη είχε καταναλώσει παραπάνω αλκοόλ, που συνέβαλε στο να βγει εκτός ελέγχου ο καβγάς.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι είπε ψέματα ότι ο σύζυγός της, τής προκάλεσε τη μελανιά για να μην καταλάβει ότι είχε κάνει μπότοξ. Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως η σύζυγός του δεν έχει ανάγκη καμία αισθητική επέμβαση και αρνήθηκε ότι τη χτύπησε.

«Τη θέλω όπως είναι», φέρεται να είπε στους δικαστές. Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του, αλλά τελικά το δικαστήριο τον έκρινε αθώο, λόγω αμφιβολιών.

μπότοξενδοοικογενειακή βίαειδήσεις τώραΘεσσαλονίκηκαβγάς