Ελλάδα|09.10.2024 21:21

«Μην το συνεχίζεις, θα σου σπάσω το τζάμι!»: Απίστευτος καβγάς οδηγού τρόλεϊ και ταξιτζή στο Σύνταγμα

Newsroom

Αδιανόητες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος, όταν οδηγός τρόλεϊ απείλησε ταξιτζή που σταμάτησε για να πάρει πελάτες. Οι επιβάτες του τρόλεϊ έμειναν έκπληκτοι, να κοιτούν από τα παράθυρα τον απίστευτο καβγά. Ορισμένοι από τους περαστικούς από το σημείο επίσης σταμάτησαν να καταλάβουν για ποιο λόγο φώναζαν τόσο οι δύο οδηγοί.

Για το επεισόδιο μίλησαν στο Mega οι δύο πρωταγωνιστές δίνοντας, ο καθένας από την πλευρά του, τη δική του εκδοχή σχετικά με το τι είχε συμβεί. «Με σταμάτησαν δύο κυρίες, ήταν το τρόλεϊ από πίσω μου και επειδή με σταμάτησαν άρχισε και έβριζε. Χωρίς λόγο, στο Σύνταγμα», είπε ο ταξιτζής.

Από πλευράς του, ο οδηγός του τρόλεϊ ισχυρίστηκε ότι, ο λόγος που έχασε την ψυχραιμία του, ήταν ότι ο ταξιτζής χώθηκε μπροστά του και σταμάτησε απότομα, διαγώνια στο δρόμο, επειδή τον βόλευε. «Πηγαίνοντας στη στάση στο Σύνταγμα και εγώ ήμουν στο δεξιό τμήμα, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Το ταξί ήρθε από αριστερά, χωρίς φλας, χωρίς τίποτα, στάθμευσε μπροστά απότομα, λοξά πιάνοντας δύο λωρίδες, τη μπροστινή και τη δεξιότερη και αφού σταμάτησε και άνοιξε η πόρτα μετά έβαλε alarm», είπε. Στα πρώτα καρέ του βίντεο, βλέπουμε τον οδηγό του τρόλεϊ να επιστρέφει στη θέση του, την ώρα που μια γυναίκα προσπαθεί να μπει στο ταξί. Πατάει το κουμπί για να κλείσουν οι πόρτες και αμέσως τις ξανανοίγει για να βγει.

«Του έριξα μία μούντζα και βγήκε έξω και άρχισε και έβριζε»

Ο ταξιτζής, από πλευράς του, ισχυρίζεται ότι, ο μόνος λόγος που τα πράγματα δεν ξέφυγαν περισσότερο, ήταν ότι ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στη θέση του. «Μετά άρχισε και με έβριζε και του έριξα μία μούντζα και βγήκε έξω και άρχισε και έβριζε. Κλειδώθηκα μέσα στο αυτοκίνητο, φοβήθηκα», υπογραμμίζει.

Από την άλλη ο οδηγός του τρόλεϊ χαρακτηρίζει «ανθρώπινο» και «απόλυτα δικαιολογημένο» το ξέσπασμά του. «Άνοιξα το τζάμι και του είπα: ‘Καλά δεν μπορούσε να το βάλεις πιο κει΄, και με έβρισε και του απάντησα και εγώ κατάλληλα. Δηλαδή άμα το έβαζε λίγο πιο δεξιά και κάναμε όλοι τη δουλειά μας, τι πρόβλημα θα είχε;», σημειώνει.

οδηγόςΣύνταγμαειδήσεις τώραταξίτρόλεϊκαβγάς